קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף ברביקיו בחמאת תפוחים

עוף ברביקיו בחמאת תפוחים
עוף ברביקיו בחמאת תפוחים הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 8 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. תמורת 1.83 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם אבקת שום, פלפל קאיין, רוטב ברביקיו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-45 דקות . עם ציון כפית של 65% , מנה זו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: קלח תירס ברביקיו עם חמאה מתובלת , עוף ברביקיו בפחית בירה , ואדובו, שרימפס ברביקיו עם שום .

הוראות

1
מערבבים את המלח, אבקת השום, הפלפל והקאיין; מפזרים מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
הכינו את הגריל לחום עקיף, באמצעות מגש טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים חצי ממיץ התפוחים לכלי אחר ושמרו לשימוש אחר. בעזרת פותחן קופסאות, נקבו חורים נוספים בחלק העליון של הפחית. מחזיקים את העוף כשרגליו פונות כלפי מטה, מורידים את העוף מעל הפחית כך שימלא את חלל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
4
מניחים את העוף על רשת גריל מעל מגש טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
צולים על אש בינונית עקיפה, מכוסה, במשך שעה וחצי עד שעתיים או עד שמדחום מראה 180 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
ערבבו חמאת תפוחים ורוטב ברביקיו; טגנו את העוף מדי פעם במהלך 30 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
7
הוציאו את העוף מהגריל; כסו והניחו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מוציאים את העוף מקופסת השימורים לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט