עוף ברביקיו בחמאת תפוחים
עוף ברביקיו בחמאת תפוחים הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 8 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. תמורת 1.83 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם אבקת שום, פלפל קאיין, רוטב ברביקיו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-45 דקות . עם ציון כפית של 65% , מנה זו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: קלח תירס ברביקיו עם חמאה מתובלת , עוף ברביקיו בפחית בירה , ואדובו, שרימפס ברביקיו עם שום .
הוראות
מערבבים את המלח, אבקת השום, הפלפל והקאיין; מפזרים מעל העוף.
הכינו את הגריל לחום עקיף, באמצעות מגש טפטוף.
יוצקים חצי ממיץ התפוחים לכלי אחר ושמרו לשימוש אחר. בעזרת פותחן קופסאות, נקבו חורים נוספים בחלק העליון של הפחית. מחזיקים את העוף כשרגליו פונות כלפי מטה, מורידים את העוף מעל הפחית כך שימלא את חלל הגוף.
מניחים את העוף על רשת גריל מעל מגש טפטוף.
צולים על אש בינונית עקיפה, מכוסה, במשך שעה וחצי עד שעתיים או עד שמדחום מראה 180 מעלות.
ערבבו חמאת תפוחים ורוטב ברביקיו; טגנו את העוף מדי פעם במהלך 30 הדקות האחרונות.
הוציאו את העוף מהגריל; כסו והניחו לעמוד 10 דקות.
מוציאים את העוף מקופסת השימורים לפני החיתוך.