תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצן בראנץ ' בבית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 346 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. אם יש לכם תיבול, נקניקיית חזיר בתפזורת, לחמניות סהר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה בראנץ', פיצה בראנץ', ו פיצה בראנץ'.
בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים בייקון ונקניק על אש בינונית עד שהבייקון פריך והנקניק כבר לא ורוד. בעזרת כף מחוררת מוציאים בשר למגבות נייר; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים. בטפטופים הקפיצו את הפטריות, הבצל והפלפל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים ומניחים בצד.
5
מחממים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים ביצים; מבשלים ומערבבים עד שכמעט מתייצבים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, השום והתיבול האיטלקי; מורחים על קרום.
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קלין ביג ברייק זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
קלין ביג ברייק זינפנדל
כרם ביג ברייק, שנקרא על שם כביש ביג ברייק, העובר בסמוך לבלוק, ייצר באופן מסורתי את אחד המגרשים החזקים והאינדיבידואליים ביותר שלנו של זינפנדל. זינפנדל בשלות מוקדמת, הפסקה גדולה היא שנה אחר שנה בין המון הענבים הראשונים שאנו קוטפים. השילוב של קרקעות חוליות במיוחד ומנוקזות היטב; חקלאות יבשה; גפנים בנות מאה שנה ומאומנות בראש ורצועת האוויר הצוננת הייחודית מהנהרות סן חואקין וסקרמנטו המעדיפה את אתרי הכרמים הטובים ביותר של אוקלי יוצרים סינרגיה של אלמנטים שהיא אידיאלית להבשלת זינפנדל ולהבעת אופיו המלא של הפרי. למעשה, הבלוק הזה ממוקם רק כמה מאות מטרים מהגדה של נהר סן חואקין.