צלעות חזיר מסולסלות
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? צלעות חזיר מסולסלות יכולות להיות מתכון מעולה שכדאי לנסות. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 2.82 דולר למנה , מתכון זה מכסה 31% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו תפוחי אדמה, מרק פטריות מרוכז, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-5 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 75% , מנה זו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו תפוחי אדמה מסולסלים בניחוח טימין , צלעות חזיר צלויות עם אננס וצלע חזיר ממולאות אפויות .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את צלעות החזיר על אש בינונית בשמן עד שהן כבר לא ורודות; הוציאו מהמחבת ושומרים חם.
סננו; שמרו כפית אחת של נוזלים. באותו מחבת, טגנו את הבצל בנוזלים עד לריכוך. ערבבו פנימה את המרק והחלב.
בתבנית משומנת בנפח 2.5 ליטר, מניחים שכבות של חצי מכמות תפוחי האדמה, הכרוב, המלח והפלפל.
יוצקים 3/4 כוס תערובת מרק מעל. חוזרים על השכבות. מעל צלעות חזיר.
יוצקים את תערובת המרק הנותרת על הצלעות. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 50-60 דקות או עד שהחזיר והירקות רכים.