קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה

קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה
קרוקטי חלב: קרוצ'ה די לאטה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב בשמל, חלבונים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 26%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: לאטה חלב הזהב, לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה, ו מאצ'ה לאטה עם חלב קשיו.

הוראות

1
כדי להפוך את בשמל: פגש את החמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקמח" התבשל " כ -2 דקות. לאט לשפוך את החלב החם טיאטאו כל הזמן, ולהפוך את החום גבוה. ממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך בעליל.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מסירים מהאש והמלח, לפי הטעם. מתכון זה מכין כ -5 כוסות בכמל.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
לקרוקטים: מערבבים את הקקופקוואלו לבצ ' מל.
4
תנו לרוטב להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים את הרוטב לפחות 1 שעה לפני הכנת הקרוקטים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
5
חותכים את הבצ 'מל לנתחים בגודל 2 אינץ'. מצפים את נתחי הביצים ואז מכסים לחלוטין בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
הניחו את הקרוקט על תבנית עם נייר אפייה למנוחה בזמן שאתם מכינים את האחרים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את הקרוקטים עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הקרוקטים לשמן, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש, הסר את הקרוקטים המוגמרים לניקוז על מגבות נייר. מתבלים במלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים