רול נקניקיות לארוחת בוקר
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את לחמניית נקניקיות לארוחת בוקר. המתכון הזה מספיק ל-12 מנות . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 384 קלוריות . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -14 שעות ו-20 דקות . למתכון הזה מ-Allrecipes יש 17 מנות חובבות. אם יש לכם פלפל, נקניקיית חזיר חריפה טחונה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. עם ציון של 31% , המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים: סלט נקניקיות, תרד וביצי שליו לארוחת בוקר , נקניקיית הודו, נקניקיית מנגולד ובטטה לארוחת בוקר , ולחמניית דלעת ממולאת בטעם תענוג .
הוראות
משפשפים את בצק הלחם הקפוא בשמן צמחי, מכסים ומניחים להפשיר לילה בטמפרטורת החדר.
מניחים את הנקניקיות במחבת גדולה ועמוקה. מטגנים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
לרדד כיכר לחם אחת ולהניח על תבנית אפייה לא משומנת.
מניחים שכבות של נקניקייה מבושלת, פלפלים ירוקים, פטריות וגבינה על גבי הלחם. משאירים שוליים של 2.5 ס"מ חשופים בקצוות.
לרדד את כיכר הלחם השנייה ולהניח מעל הלחם והמילוי. לסגור את המילוי על ידי צביטה של קצוות שתי הכיכרות יחד.
בקערה קטנה, טורפים יחד ביצה ומים.
מברישים את משטח הגליל בביצה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד להזהבה.