שעורה פטריות פורטובלו
שעורה פטריות פורטובלו עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. מתאים ל-17 מנות. אם יש לכם מרק בקר ללא מלח, גבינת פרמזן, שעורה מהירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת, פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi, ו ברוסקטה פטריות פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך שורש, עלים חיצוניים קשים, העליון של כרישה. דק קוצצים כרישה.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים כרישה קצוצה, פטריות ושום; לטגן עד הפטריות רכות.
מוסיפים שעורה ואת הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 16 עד 18 דקות או עד שעורה מכרז ורוב הנוזל נספג.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
מפזרים גבינה, ומגישים מיד.