10 דקות פיצה לבנה
10 דקות פיצה לבנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פוקצ'ה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: רוטב פיצה 5 דקות, 10 דקות רוטב פיצה, ו פיצה מרגריטה בת 15 דקות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
שים את פגז הפיצה או פוקצ ' ה על תבנית פיצה או גיליון עוגיות.
פגז רסס עם שמן לפזר שום טחון על פגז לקצוות. מכסים את העוגה בשכבה של כל 3 הגבינות המשולבות ועובדים כל הדרך עד קצה הפגזים. למעלה עם לבבות ארטישוק. מבשלים 6 עד 8 דקות, עד הגבינות נמסו ולהתחיל בועה.
הסר מהתנור ומקשט עם פטרוזיליה.
חותכים עוגה עם גלגל פיצה או סכין לריבועים בגודל ביס ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto