1960 כדורי בשר שוודיים
המתכון 1960s כדורי בשר שוודי יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. במחבת בינונית, על אש בינונית, מחממים את השמן עם בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד שהירקות רכים אך לא שחומים, כ -10 דקות.
להוסיף 2 כפיות מלח, allspice, ואגוז מוסקט.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להתמזג פירורי חלב ולחם.
מוסיפים את הבשר והירקות המבושלים ומערבבים או עובדים עם הידיים כדי לשלב. צורה לכדורים 1 אינץ'. לטחון מעל חום בינוני-גבוה, בשמן זית כף, כמה כדורי בשר בכל פעם, להסיר אותם כאשר משחימים היטב מכל הצדדים.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
לטאטא בקמח, 1 כפית מלח, סוכר, וכמה טחנות של פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני, מגרד את כל חתיכות השחמה.
להקציף קרם בהיר ומים. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, לפחות 1 דקה. להחזיר את כדורי הבשר למחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.