המתכון 1960s כדורי בשר שוודי יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F. במחבת בינונית, על אש בינונית, מחממים את השמן עם בצל, סלרי ושום, ומבשלים עד שהירקות רכים אך לא שחומים, כ -10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להוסיף 2 כפיות מלח, allspice, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום.
4
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להתמזג פירורי חלב ולחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הבשר והירקות המבושלים ומערבבים או עובדים עם הידיים כדי לשלב. צורה לכדורים 1 אינץ'. לטחון מעל חום בינוני-גבוה, בשמן זית כף, כמה כדורי בשר בכל פעם, להסיר אותם כאשר משחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
6
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
7
לטאטא בקמח, 1 כפית מלח, סוכר, וכמה טחנות של פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
להקציף קרם בהיר ומים. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, לפחות 1 דקה. להחזיר את כדורי הבשר למחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.