20 דקות עוף בוטנים תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל 20 דקות עוף בוטנים תאילנדי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב בוטנים שנרכשו, פירורי לחם panko, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. מתכונים דומים: 20 דקות עוף בוטנים תאילנדי, 30 דקות פיקנטי תאילנדי בוטנים עוף & בטטה אטריות מוקפצים אטריות, ו פאד תאילנדי עוף 30 דקות.
הוראות
תנור חום 204°. קו אפייה גיליון עם נייר; תרסיס עם ספריי בישול. בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
בצלחת רדודה, לערבב יחד 1/4 כוס רוטב בוטנים ומיונז. בצלחת רדודה נוספת, לערבב יחד panko ובוטנים. לטבול עוף בתערובת רוטב בוטנים, ולאחר מכן לטבול בתערובת panko.
אופים 15 עד 20 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (165F) ציפוי הוא חום זהוב.
מגישים רוטב בוטנים נוסף כמו רוטב טבילה.