קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 35 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח ג'לי פלפל חריף ג' לי מקפיא

30 דקות כדי תוצרת בית בטוח ג'לי פלפל חריף ג' לי מקפיא
30 דקות כדי תוצרת בית בטוח ג'לי פלפל חריף ג' לי מקפיא נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 96 מנות. תבלין זה יש 45 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 5 אוהדים. אם יש לך jalapeã±o פלפלים, סוכר, בטוח ג'לי פירות פקטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא אפרסק ג'לי, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא פירות הדר-תות שדה ג'לי, ו 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי פטל אוכמניות ריבה מקפיא (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף מיכלי פלסטיק נקיים ומכסים במים רותחים. יבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
למדוד בדיוק 2/3 כוס קצוצה פלפלים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מיץ תפוחים, חומץ וצבע מאכל; מערבבים היטב. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
חומץחומץ
סוכרסוכר
4
בואו לעמוד 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
5
מערבבים מים ופקטין בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים לתערובת מיץ תפוחים; מערבבים 3 דקות. או עד שהסוכר מומס וכבר לא מגורען. (כמה גבישי סוכר עשויים להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
סוכרסוכר
7
מלא את כל המכולות מיד בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות. נגב את הקצוות העליונים של מכולות; מיד לכסות עם מכסים.
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. ג ' לי מוכן עכשיו לשימוש. לאחסן במקרר עד 3 שבועות או להקפיא מכולות נוספות עד 1 שנה. הפשרה במקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי