מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך אפונה, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פשטידת רועים, 30 דקות פשטידת רועים, ו 30 דקות פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים עד מכרז, כ 12 דקות.
מוסיפים את תערובת הקרם לתפוחי אדמה ומחית עד שתפוחי האדמה כמעט חלקים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ופלים מיניאטוריים של וניל
6
בעוד תפוחי אדמה רותחים, מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שמן למחבת חמה עם בשר בקר או כבש. מתבלים בשר עם מלח ופלפל. בשר חום וקרמבל במשך 3 או 4 דקות. אם אתה משתמש כבש ואת המחבת הוא שומן, כפית משם כמה טפטופים.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מחממים מטגן גבוה. למלא תבשיל מלבני קטן עם תערובת בשר וירקות. כפית תפוחי אדמה על בשר באופן שווה. תפוחי אדמה העליונים עם פפריקה ו broil 6 עד 8 סנטימטרים מהחום עד תפוחי אדמה הם משחימים באופן שווה. תבשיל קדרה העליון עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.