קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

5-לזניה גבינה

5-לזניה גבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה עם 5 גבינות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 399 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות משומרות, פרובולון, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשיאמלה (לזניה בביאנקו ), לזניה גבינה ובייקון, ו לזניה גבינה וחציל משולשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לאטריות הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בסיר רוטב בינוני, מקפיצים שום ובצל עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים עגבניות מרוסקות, תיבול איטלקי ומלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, בודקים מעת לעת כדי לוודא שהרוטב לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
מרתיחים את אטריות הלזניה עד לדרגת אל-דנטה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. זורקים עם שמן זית כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תן מגניב.
6
לזניה זו תהיה 4 שכבות אך 2 סוגים שונים של שכבות גבינה. שכבת גבינה אחת תורכב מסקרפונה, ריקוטה, פרמזן וביצה לאגד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
שלב את 4 המרכיבים הללו בקערה והניח בצד לזמן קצר. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שכבה 4 עד 5 אטריות לזניה לאורך זו לצד זו בכלי לזניה אטום לתנור עם קצוות חופפים. למעלה עם מחצית מתערובת גבינת המסקרפונה / ריקוטה. (זה הכי קל לרדת באופן שווה במרווחים כפיות של זה על אטריות, ולאחר מכן להפיץ אותו.) מחלקים מחצית מהבזיליקום הטרי ומחצית מהאורגנו הטרי מעל הגבינה, ואז מניחים עוד 4 או 5 אטריות לזניה על הגבינה באותו אופן כמו שכבת האטריות הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אורגנו טריאורגנו טרי
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
9
שכבת הגבינה השנייה תורכב מפרובולון ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
10
מורחים מחצית מפרוסות גבינת הפרובולון על שכבת האטריות השנייה ומפזרים מחצית מהמוצרלה. חזור על התהליך עם האטריות, הנותרים מסקרפונה/ריקוטה ואטריות לשכבה השלישית. לשכבה האחרונה מורחים את שאר האטריות, מעליהם את הפרובולון שנותר, אך לאחר מכן מצקים את רוטב העגבניות ומסיימים עם המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
אופים בתנור למשך 30 דקות, מוציאים ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מקשטים בענפי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים קצוצים דק בתוספת כ -12 ענפים קטנים לקישוטעלי בזיליקום טריים קצוצים דק בתוספת כ -12 ענפים קטנים לקישוט12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון2חתיכות טופי הית' ברתיבול איטלקי (או 1/2 כפית כל אורגנו מיובש, טימין ופטרוזיליה)תיבול איטלקי (או 1/2 כפית כל אורגנו מיובש, טימין ופטרוזיליה)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה אטריות לזניה (המכיל כ 16 עד 20 אטריות)חבילה אטריות לזניה (המכיל כ 16 עד 20 אטריות)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי אורגנו טריים, קצוצים דק (כ -2 או 3 ענפים מופשטים מגבעולים)עלי אורגנו טריים, קצוצים דק (כ -2 או 3 ענפים מופשטים מגבעולים)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס פרמזן מגוררת (בערך1/2 כוס פרמזן מגוררת (בערך227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס פרובולוןפרוס פרובולון113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה מגוררת כוס (אודותמוצרלה מגוררת כוס (אודות1קטןבצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ