לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה עם 5 גבינות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 399 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות משומרות, פרובולון, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשיאמלה (לזניה בביאנקו ), לזניה גבינה ובייקון, ו לזניה גבינה וחציל משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לאטריות הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בסיר רוטב בינוני, מקפיצים שום ובצל עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים עגבניות מרוסקות, תיבול איטלקי ומלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, בודקים מעת לעת כדי לוודא שהרוטב לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מרתיחים את אטריות הלזניה עד לדרגת אל-דנטה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. זורקים עם שמן זית כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
תן מגניב.
6
לזניה זו תהיה 4 שכבות אך 2 סוגים שונים של שכבות גבינה. שכבת גבינה אחת תורכב מסקרפונה, ריקוטה, פרמזן וביצה לאגד.
שלב את 4 המרכיבים הללו בקערה והניח בצד לזמן קצר. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
שכבה 4 עד 5 אטריות לזניה לאורך זו לצד זו בכלי לזניה אטום לתנור עם קצוות חופפים. למעלה עם מחצית מתערובת גבינת המסקרפונה / ריקוטה. (זה הכי קל לרדת באופן שווה במרווחים כפיות של זה על אטריות, ולאחר מכן להפיץ אותו.) מחלקים מחצית מהבזיליקום הטרי ומחצית מהאורגנו הטרי מעל הגבינה, ואז מניחים עוד 4 או 5 אטריות לזניה על הגבינה באותו אופן כמו שכבת האטריות הראשונה.
מורחים מחצית מפרוסות גבינת הפרובולון על שכבת האטריות השנייה ומפזרים מחצית מהמוצרלה. חזור על התהליך עם האטריות, הנותרים מסקרפונה/ריקוטה ואטריות לשכבה השלישית. לשכבה האחרונה מורחים את שאר האטריות, מעליהם את הפרובולון שנותר, אך לאחר מכן מצקים את רוטב העגבניות ומסיימים עם המוצרלה שנותרה.