קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

Adobo עוף מפורסם

Adobo עוף מפורסם
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, Adobo עוף, ו Adobo עוף.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חתיכות עוף עד חום זהוב משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר. מערבבים בצל ושום; מבשלים עד שהם מתרככים וחומים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
יוצקים חומץ ורוטב סויה, ומתבלים עם אבקת שום, פלפל שחור ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3
מוסיפים את העוף השחום, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף רך מבושל דרך, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות