Adobo עוף מפורסם
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, Adobo עוף, ו Adobo עוף.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חתיכות עוף עד חום זהוב משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר. מערבבים בצל ושום; מבשלים עד שהם מתרככים וחומים, על 6 דקות.
יוצקים חומץ ורוטב סויה, ומתבלים עם אבקת שום, פלפל שחור ועלה דפנה.
מוסיפים את העוף השחום, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף רך מבושל דרך, 35 עד 40 דקות.