Africa. Kgm
באבא גנוז'הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לך טחינה, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן באבא Ghannouj, באבא Ghannouj (חציל מעושן (חצילים חציל) מחית), ו באבא עם רום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
פירס כמה חורים בעור של החצילים (כדי למנוע פיצוץ) וגריל על חום בינוני גבוה הופך כל 7 דקות, עד העור מושחר והגוף הוא נחמד ורך. הזמן הכולל לצלייה הוא כ -30 דקות. אם אין לך גריל אתה יכול לצלות את החצילים שלך בתנור f 375 מעלות במשך כ 30 דקות.
הסר חצילים מן הגריל ולתת מגניב.
לאחר החצילים הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור ולהשליך.
מניחים את בשר החצילים במסננת ולנקז במשך 10 דקות. במעבד מזון, לשלב שום, מיץ לימון, טחינה ופטרוזיליה ודופק לשלב.
מוסיפים את בשר החצילים. מתבלים עם מלח ופלפל ודופק לשלב. התאם את הטעם עם יותר טחינה או מיץ לימון אם אתה מעדיף. אם זה מריר, קצת סוכר או דבש יעזור. מחקרים מראים כי מגוון לבן של צמח הוא מתוק בטעם.