קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

Agua de Jamaica (מים היביסקוס)

Agua de Jamaica (מים היביסקוס)
אם יש לך מים, allspice הקרקע, ציפורן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Agua de Jamaica (Hibiscus Tea), Agua de Jamaica, ו ג'מייקה (היביסקוס) סנגריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 6 כוסות מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מערבבים את עלי הכותרת היביסקוס, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, ו allspice. להפחית את החום בינוני נמוך, בעדינות ומבשלים עד המים הפך אדום עמוק, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
היביסקוסהיביסקוס
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים את piloncillo הקצוץ לתוך מי היביסקוס עד מומס, ולאחר מכן להפריש להתקרר 15 דקות. לאחר הקירור, מסננים את הנוזל החם לתוך קנקן ליטר 1 דרך מסננת רשת תיל. לסחוט כמה שיותר נוזל מן עלי הכותרת כפי שאתה יכול, ואז להשליך את עלי הכותרת. מערבבים את הסוכר הלבן עד מומס, ואז לשפוך מספיק מים קרים כדי למלא את הכד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
PanelaPanela
היביסקוסהיביסקוס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מגישים מיד או לתת לעמוד בן לילה לטעם הטוב ביותר.