Agua de Jamaica (מים היביסקוס)
אם יש לך מים, allspice הקרקע, ציפורן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Agua de Jamaica (Hibiscus Tea), Agua de Jamaica, ו ג'מייקה (היביסקוס) סנגריה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 6 כוסות מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מערבבים את עלי הכותרת היביסקוס, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, ו allspice. להפחית את החום בינוני נמוך, בעדינות ומבשלים עד המים הפך אדום עמוק, 30 עד 45 דקות.
מערבבים את piloncillo הקצוץ לתוך מי היביסקוס עד מומס, ולאחר מכן להפריש להתקרר 15 דקות. לאחר הקירור, מסננים את הנוזל החם לתוך קנקן ליטר 1 דרך מסננת רשת תיל. לסחוט כמה שיותר נוזל מן עלי הכותרת כפי שאתה יכול, ואז להשליך את עלי הכותרת. מערבבים את הסוכר הלבן עד מומס, ואז לשפוך מספיק מים קרים כדי למלא את הכד.
מגישים מיד או לתת לעמוד בן לילה לטעם הטוב ביותר.