Arancini ריזוטו לובסטר
ארנסיני ריזוטו לובסטר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 453 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו, Arancini / כדורי ריזוטו מטוגנים, ו ריזוטו קון l ' aragosta (ריזוטו לובסטר) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לריזוטו: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים את האורז ומערבבים עם כף עץ כדי לשלב את תערובת הבצל עם האורז.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
הוסף 1/2 כוס של המניה ומערבבים עד נספג כמעט לחלוטין, על 2 דקות. המשך להוסיף את המניה, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ומאפשר כל תוספת של המניה לספוג לפני הוספת הבא. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כוס מים נוספת. מבשלים עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק, על 20 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל. לרסס גיליון אפייה עם תרסיס בישול nonstick ולהפיץ את ריזוטו על הסדין להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
עבור arancini: בקערה גדולה לשלב את הריזוטו, 1/2 כוס של panko, הפרמזן והביצים. עם ידיים לחות, להשתמש על 2 כפות של תערובת ריזוטו כדי ליצור כדורי קוטר 1 3/4 אינץ'. לעשות חריץ במרכז כל כדור ולהכניס קוביית לובסטר. לכסות את החור לחלוטין לצרף את הלובסטר לגלגל את הכדורים הנותרים 1 1/2 כוסות panko מעיל.
בסיר גדול, כבד תחתית, לשפוך מספיק שמן כדי כך שהוא 3 אינץ ' עמוק.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תהיה חומה בכ 2 דקות.) בקבוצות, מטגנים את כדורי האורז, מסתובבים מדי פעם, עד הזהב, על 4 עד 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומגישים.