Arctic Char בקרום מלח עם איולי זעפרן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל Char ארקטי בקרום מלח עם איולי זעפרן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 71 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לכם את ארקטיק צ'אר, רוזמרין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארקטיק צ'אר עם פטריות, Char הארקטי על מצע של כרוב, ו Arctic Char Vojvodina.
הוראות
ציוד מיוחד: מדחום קריאה מיידית, מערוך, מעבד מזון
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חתוך את הסנפירים מהפחם הארקטי.
מניחים את עירית, פטרוזיליה, פרוסות לימון, רוזמרין, וגרידת לימון לתוך חלל הדג.
מקציפים את חלבוני הביצה ומים קרים עם מקצף עד שהם יוצרים פסגות קלות.
מוסיפים את המלח הכשר ומערבבים היטב עם הידיים. המרקם צריך להיות כמו חול לח. הפוך תבנית אפייה, שאורכה הוא 2-אינץ ' גדול יותר מהדגים, ולהפיץ 3 כוסות של תערובת מלח על גיליון האפייה גדול כמו קווי המתאר של הדגים.
מניחים את הדגים על גבי המלח ומכסים לחלוטין עם הנותרים 6 כוסות מלח (ייתכן שלא צריך את כל המלח). המלח צריך להיות לפחות 1/2 אינץ ' עבה סביב הדגים.
אופים במשך 25 דקות או עד לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F הוא הגיע.
תן לדגים לנוח 5 דקות. לפצח את המלח עם מערוך ולהסיר את חתיכות מלח. לקלף את העור ולהסיר את הדגים מן העצמות.
במעבד מזון לשלב את הביצה, מיץ לימון, שום, וחרדל. מחית עד משולב היטב, מגרד את הצדדים של הקערה.
בעוד מעבד המזון פועל לאט, לשפוך שמן צמחי. התערובת תתעבה כפי שהיא emulsifies.
מוסיפים את הזעפרן, מלח כשר וגלידת תפוז. חנות מכוסה במקרר עד 4 ימים.