Arroz con Pollo
אם יש לכם פלפל, ציר עוף במלח נמוך, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, ו Arroz con Pollo.
הוראות
שלב את המלח, אבקת שום, כמון, פלפל שחור קאיין בשקית גלון פלסטיק. לנער עד התערובת משולבת היטב. לטף את העוף יבש ומניח בשקית עם תערובת התבלינים. לנער את התיק, לוודא העוף מצופה היטב.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' גבוהה צדדית על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את העוף והחום מכל הצדדים, כ -6 דקות בכל צד.
להעביר את העוף לצלחת, באמצעות מלקחיים.
מוסיפים את הבצל, פלפלים ירוקים, פלפלים אדומים ו 1/2 כפית מלח למחבת. מבשלים את הירקות על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך וריחני, על 7 דקות.
מוסיפים את האורז ושום ומבשלים עד שהאורז מתחיל להפוך זהב בצבע וריחני, על 1 דקה. בינתיים, לשלב את המניה, רוטב עגבניות ומלח כפית שנותר בקערה בינונית.
מוסיפים 1 1/4 כוסות מים ותערובת המניות למחבת ומערבבים כדי לוודא שהאורז מכוסה בנוזל. נסטלה את העוף באורז, הוספת מיצים מהצלחת. מביאים את האורז לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד שהעוף מבושל דרך, האורז רך ורוב הנוזל נספג, כ -35 דקות.
תן למחבת לעמוד מכוסה, כ -10 דקות לפני ההגשה.