Basmati Pilaf עם שקדים וכוסברה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגוזי בסמטי פילאף, קארי דאל עם בסמטי-צימוקים פילאף, ו Pilaf basmati Fruited עם פיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שקדים, ומטוגנים במשך 2 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים את האורז ושום, ומטוגנים במשך 2 דקות. מערבבים את המים ואת המרק, ומביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה ואת שאר החומרים.