קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

Bayou Crostini

Bayou Crostini
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו באגט דגנים, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו בורגרס באיו, בראוניז באיו, ו למטה-על-The-Bayou גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חתוך את הבגט ל-24 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברישים מעט את סבבי הלחם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
3
מניחים סבבי לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
טוסט סיבובי הלחם בתנור שחומם מראש רק עד פריך, 5 עד 8 דקות. בינתיים, חותכים גבינת ברי ל-24 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר לחם קלוי מהתנור; מעל כל סיבוב עם פרוסת גבינת ברי. להחזיר את crostini לתנור כדי להמיס את הגבינה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
קרוסטיניקרוסטיני
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. בתבשיל עמיד, מערבבים יחד את הצדפות, החמאה, כל שמן זית שנותר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מטגנים בתנור שחומם מראש עד הצדפות מתחילות להתכרבל בקצוות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את הצדפות; מניחים צדפה אחת על גבי כל crostini. למעלה קרוסטיני עם רצועות פלפל אדום; לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קרוסטיניקרוסטיני
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.