קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

Bistec Con Chiles Verdes

Bistec Con Chiles Verdes
ביסטק קון צ'יילס ורדס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1282 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך צ'ילי poblano, זרעי חרדל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Bistec Con Chiles Verdes, Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
טפטף קצת זית על כל סטייק ומפזר 1 כף אדובו של אהרון על כל צד של הסטייקים. אפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3
בינתיים, באמצעות מחבת סאוט מעל חום בינוני, להוסיף 1 כף שמן זית, poblano הקלוי jalapeno צ ' ילי בצל. מבשלים במשך 5 דקות, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר וקריר.
5
לאחר מכן, במחבת סאוט גדולה, להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת שאלוט. מבשלים ברכות על חום בינוני עד שקוף, על 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את תערובת צ ' ילה-בצל ומבשלים עוד 5 דקות. אז תוסיף את nopales. העונה עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
NopalesNopales
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
על גריל חם, לבשל את הסטייק במשך 7 עד 8 דקות בכל צד עד בינוני נדיר ולהסיר מן הגריל. לאפשר לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מחלקים את תערובת צ ' ילה-בצל על 4 צלחות העליון עם סטייק פרוס. הבא, למעלה עם קצת חמאת אפאזוט, כמה שאתה רוצה, ולשים את הצלחת תחת broiler רק לכמה שניות, מספיק זמן לחמאה כדי להמס. טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
לשרת וליהנות!
8
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את הכמון, כוסברה, שומר וחרדל זרעים יחד עם חתיכות של אנצ 'ו ו צ' ילי pasilla. טוסט, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מאוד ארומטי ופשוט מתחיל לעשן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10
לזרוק את התערובת על צלחת ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר. טוחנים אותו לאבקה עדינה במטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
11
שים את האבקה בקערה גדולה ולהוסיף את אורגנו, פפריקה, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים אותם ממש טוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לאחסן את adobo במיכל אטום או שקית פלסטיק resealable במקום קריר, כהה עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
13
בבלנדר, מחית את epazote, כוסברה, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל עם 1/2 כוס מים. ואז לקחת מחית עשב ומערבבים היטב עם חמאה רכה עד חמאה ירוקה מתרחשת. לאחר מעורבב, אתה יכול לעטוף בנייר קלף להקפיא. זה נמשך עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

2smallsאנצ'ו צ' יילס, נבע, זרע, משונן וקרוע לחתיכות קטנותאנצ'ו צ' יילס, נבע, זרע, משונן וקרוע לחתיכות קטנות1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2smallspasilla chiles, נבע, זרע, deveined וקרע לחתיכות קטנותpasilla chiles, נבע, זרע, deveined וקרע לחתיכות קטנות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי כוסברהזרעי כוסברה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבורה עלי epazote, הרים( אודותחבורה עלי epazote, הרים( אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבורה של כוסברה טרייה, קצוצה בערך (אודותחבורה של כוסברה טרייה, קצוצה בערך (אודות12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1חלפיניו צ'ילה, קלויים, קלופים וזרעים, פרוסים דקחלפיניו צ'ילה, קלויים, קלופים וזרעים, פרוסים דק1מיץ לייםמיץ ליים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרnopales, בגריל במשך 5 דקות בכל צד פרוסnopales, בגריל במשך 5 דקות בכל צד פרוס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, בתוספת טפטוף נוסף על סטייקיםשמן זית, בתוספת טפטוף נוסף על סטייקים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורגנו מיובש (עדיף מקסיקני)אורגנו מיובש (עדיף מקסיקני)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה ספרדית (פימנטון), רצוי מתוק או חםפפריקה ספרדית (פימנטון), רצוי מתוק או חם2poblano chiles, קלוי, קלוף וזרע, פרוס דקpoblano chiles, קלוי, קלוף וזרע, פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1( חצילים)שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק ניו יורק סטריפ סטייקים (1/2 סטייק למנה)סטייק ניו יורק סטריפ סטייקים (1/2 סטייק למנה)1בצל לבן, פרוס דקבצל לבן, פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Cava Mestres Reserva Brut 1312. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.