קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

Bistec Con Chiles Verdes

Bistec Con Chiles Verdes
ביסטק קון צ'יילס ורדס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1282 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך צ'ילי poblano, זרעי חרדל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Bistec Con Chiles Verdes, Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
טפטף קצת זית על כל סטייק ומפזר 1 כף אדובו של אהרון על כל צד של הסטייקים. אפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3
בינתיים, באמצעות מחבת סאוט מעל חום בינוני, להוסיף 1 כף שמן זית, poblano הקלוי jalapeno צ ' ילי בצל. מבשלים במשך 5 דקות, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר וקריר.
5
לאחר מכן, במחבת סאוט גדולה, להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת שאלוט. מבשלים ברכות על חום בינוני עד שקוף, על 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את תערובת צ ' ילה-בצל ומבשלים עוד 5 דקות. אז תוסיף את nopales. העונה עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
NopalesNopales
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
על גריל חם, לבשל את הסטייק במשך 7 עד 8 דקות בכל צד עד בינוני נדיר ולהסיר מן הגריל. לאפשר לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מחלקים את תערובת צ ' ילה-בצל על 4 צלחות העליון עם סטייק פרוס. הבא, למעלה עם קצת חמאת אפאזוט, כמה שאתה רוצה, ולשים את הצלחת תחת broiler רק לכמה שניות, מספיק זמן לחמאה כדי להמס. טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
EpazoteEpazote
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
לשרת וליהנות!
8
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
יוצקים את הכמון, כוסברה, שומר וחרדל זרעים יחד עם חתיכות של אנצ 'ו ו צ' ילי pasilla. טוסט, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מאוד ארומטי ופשוט מתחיל לעשן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10
לזרוק את התערובת על צלחת ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר. טוחנים אותו לאבקה עדינה במטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
11
שים את האבקה בקערה גדולה ולהוסיף את אורגנו, פפריקה, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים אותם ממש טוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
לאחסן את adobo במיכל אטום או שקית פלסטיק resealable במקום קריר, כהה עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
13
בבלנדר, מחית את epazote, כוסברה, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל עם 1/2 כוס מים. ואז לקחת מחית עשב ומערבבים היטב עם חמאה רכה עד חמאה ירוקה מתרחשת. לאחר מעורבב, אתה יכול לעטוף בנייר קלף להקפיא. זה נמשך עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
EpazoteEpazote
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

2smallsאנצ'ו צ' יילס, נבע, זרע, משונן וקרוע לחתיכות קטנותאנצ'ו צ' יילס, נבע, זרע, משונן וקרוע לחתיכות קטנות1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2smallspasilla chiles, נבע, זרע, deveined וקרע לחתיכות קטנותpasilla chiles, נבע, זרע, deveined וקרע לחתיכות קטנות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי כוסברהזרעי כוסברה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבורה עלי epazote, הרים( אודותחבורה עלי epazote, הרים( אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבורה של כוסברה טרייה, קצוצה בערך (אודותחבורה של כוסברה טרייה, קצוצה בערך (אודות12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1חלפיניו צ'ילה, קלויים, קלופים וזרעים, פרוסים דקחלפיניו צ'ילה, קלויים, קלופים וזרעים, פרוסים דק1מיץ לייםמיץ ליים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרnopales, בגריל במשך 5 דקות בכל צד פרוסnopales, בגריל במשך 5 דקות בכל צד פרוס32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, בתוספת טפטוף נוסף על סטייקיםשמן זית, בתוספת טפטוף נוסף על סטייקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורגנו מיובש (עדיף מקסיקני)אורגנו מיובש (עדיף מקסיקני)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה ספרדית (פימנטון), רצוי מתוק או חםפפריקה ספרדית (פימנטון), רצוי מתוק או חם2poblano chiles, קלוי, קלוף וזרע, פרוס דקpoblano chiles, קלוי, קלוף וזרע, פרוס דק1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1( חצילים)שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק ניו יורק סטריפ סטייקים (1/2 סטייק למנה)סטייק ניו יורק סטריפ סטייקים (1/2 סטייק למנה)1בצל לבן, פרוס דקבצל לבן, פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Cava Mestres Reserva Brut 1312. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.