ביסטק קון צ'יילס ורדס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1282 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך צ'ילי poblano, זרעי חרדל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Bistec Con Chiles Verdes, Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
טפטף קצת זית על כל סטייק ומפזר 1 כף אדובו של אהרון על כל צד של הסטייקים. אפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
בלילת לחם תירס
3
בינתיים, באמצעות מחבת סאוט מעל חום בינוני, להוסיף 1 כף שמן זית, poblano הקלוי jalapeno צ ' ילי בצל. מבשלים במשך 5 דקות, עד הבצל שקוף.
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר וקריר.
5
לאחר מכן, במחבת סאוט גדולה, להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת שאלוט. מבשלים ברכות על חום בינוני עד שקוף, על 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את תערובת צ ' ילה-בצל ומבשלים עוד 5 דקות. אז תוסיף את nopales. העונה עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל ולהניח בצד.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
על גריל חם, לבשל את הסטייק במשך 7 עד 8 דקות בכל צד עד בינוני נדיר ולהסיר מן הגריל. לאפשר לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מחלקים את תערובת צ ' ילה-בצל על 4 צלחות העליון עם סטייק פרוס. הבא, למעלה עם קצת חמאת אפאזוט, כמה שאתה רוצה, ולשים את הצלחת תחת broiler רק לכמה שניות, מספיק זמן לחמאה כדי להמס. טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
7
לשרת וליהנות!
8
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את הכמון, כוסברה, שומר וחרדל זרעים יחד עם חתיכות של אנצ 'ו ו צ' ילי pasilla. טוסט, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מאוד ארומטי ופשוט מתחיל לעשן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
10
לזרוק את התערובת על צלחת ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר. טוחנים אותו לאבקה עדינה במטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
11
שים את האבקה בקערה גדולה ולהוסיף את אורגנו, פפריקה, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים אותם ממש טוב לשלב.
לאחסן את adobo במיכל אטום או שקית פלסטיק resealable במקום קריר, כהה עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
13
בבלנדר, מחית את epazote, כוסברה, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל עם 1/2 כוס מים. ואז לקחת מחית עשב ומערבבים היטב עם חמאה רכה עד חמאה ירוקה מתרחשת. לאחר מעורבב, אתה יכול לעטוף בנייר קלף להקפיא. זה נמשך עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Cava Mestres Reserva Brut 1312. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.