תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Blanquette עגל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 819 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מיץ לימון, חזה עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette de Veau, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לכסות את העגל במים קרים כדי "blanch" זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
לנקז ולשטוף את העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מרתיחים כ 2 כוסות מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את בצל הפנינה בקצרה לחלוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים ומחליקים עורות מבצל הפנינה ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
5
בסיר גדול, לשלב את העגל עם המניה ומבשלים מכוסה על אש בינונית נמוכה עד העגל הוא מכרז, על 1 1/2 שעות. לאחר העגל כבר מבשלים כ -30 דקות, מוסיפים את השקיקים d ' epices. לאחר מכן לחשוף את הסיר כדי לאפשר את המניה כדי להפחית כדי להגביר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להמיס 4 כפות של החמאה בסיר קטן בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה לבנה. (אל תאפשר את רו לחום.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הסר וזרוק את השקיק מן התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
8
מוסיפים את הנביכה לסיר התבשיל ומבשלים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
במחבת אחרת, מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות ומבשלים בעדינות את בצל הפנינה ואת הפטריות עד שהן רכות. למחבת זו, מוסיפים את מיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינה
1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
החום תחת blanquette (תבשיל) חייב להיות כזה כי התבשיל הוא רק מתחת לרתיחה. בסיר קטן להקציף יחד את חלמוני ביצה וקרם (המכונה קשר) ומזג על ידי חימום בעדינות ובהדרגה. (אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל.)
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
תוסיף את איש הקשר לבלאנקט.
12
מוסיפים את בצל הפנינה השמורה ופטריות. התאם מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.