קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Boccone Dolce

Boccone Dolce
בוקון דולצ'ה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, ציפוי מוקצף, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Boccone Dolce, Boccone Dolce, ו Raspberry Boccone Dolce (מתוק בפה מלא).

הוראות

1
מחממים תנור ל-27
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים נייר קלף מעל 2 דפי אפייה. צייר 3 (8 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מקציפים חלבונים, שמנת טרטר, מלח וחומץ עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף; מוסיפים וניל. מוסיפים לאט סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (כ 2 עד 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחלקים מרנג באופן שווה בין 3 מעגלים נמשכים.
5
להתפשט באופן שווה לתוך מעגלים באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים ב 275 במשך 1 שעה או עד יבש. כבה את התנור; להתקרר בתנור לפחות 4 שעות. להסיר בזהירות מנייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מערבבים שוקולד צ ' יפס ומים בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 35 שניות גבוהות; מערבבים עד חלקה. הגדר בצד (לא מאפשר להתקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים שכבת מרנג 1 על צלחת הגשה. בזהירות להפיץ 1/2 של שוקולד נמס על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים 1/3 של ציפוי מוקצף על שוקולד; העליון עם 1/2 כוס תותים ו 1/2 כוס אוכמניות. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם המקצפת השלישית, ולהתפשט עם ציפוי מוקצף שנותר. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מקשטים עם תותים נוספים אוכמניות לפני ההגשה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר