קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Boccone Dolce

Boccone Dolce
בוקון דולצ'ה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, ציפוי מוקצף, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Boccone Dolce, Boccone Dolce, ו Raspberry Boccone Dolce (מתוק בפה מלא).

הוראות

1
מחממים תנור ל-27
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים נייר קלף מעל 2 דפי אפייה. צייר 3 (8 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מקציפים חלבונים, שמנת טרטר, מלח וחומץ עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף; מוסיפים וניל. מוסיפים לאט סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (כ 2 עד 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחלקים מרנג באופן שווה בין 3 מעגלים נמשכים.
5
להתפשט באופן שווה לתוך מעגלים באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
אופים ב 275 במשך 1 שעה או עד יבש. כבה את התנור; להתקרר בתנור לפחות 4 שעות. להסיר בזהירות מנייר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מערבבים שוקולד צ ' יפס ומים בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 35 שניות גבוהות; מערבבים עד חלקה. הגדר בצד (לא מאפשר להתקרר).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מניחים שכבת מרנג 1 על צלחת הגשה. בזהירות להפיץ 1/2 של שוקולד נמס על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מורחים 1/3 של ציפוי מוקצף על שוקולד; העליון עם 1/2 כוס תותים ו 1/2 כוס אוכמניות. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם המקצפת השלישית, ולהתפשט עם ציפוי מוקצף שנותר. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מקשטים עם תותים נוספים אוכמניות לפני ההגשה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה