Boccone Dolce
בוקון דולצ'ה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, ציפוי מוקצף, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Boccone Dolce, Boccone Dolce, ו Raspberry Boccone Dolce (מתוק בפה מלא).
הוראות
מניחים נייר קלף מעל 2 דפי אפייה. צייר 3 (8 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מקציפים חלבונים, שמנת טרטר, מלח וחומץ עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף; מוסיפים וניל. מוסיפים לאט סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (כ 2 עד 4 דקות).
מחלקים מרנג באופן שווה בין 3 מעגלים נמשכים.
להתפשט באופן שווה לתוך מעגלים באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 275 במשך 1 שעה או עד יבש. כבה את התנור; להתקרר בתנור לפחות 4 שעות. להסיר בזהירות מנייר.
מערבבים שוקולד צ ' יפס ומים בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 35 שניות גבוהות; מערבבים עד חלקה. הגדר בצד (לא מאפשר להתקרר).
מניחים שכבת מרנג 1 על צלחת הגשה. בזהירות להפיץ 1/2 של שוקולד נמס על מרנג.
מורחים 1/3 של ציפוי מוקצף על שוקולד; העליון עם 1/2 כוס תותים ו 1/2 כוס אוכמניות. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם המקצפת השלישית, ולהתפשט עם ציפוי מוקצף שנותר. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מקשטים עם תותים נוספים אוכמניות לפני ההגשה, אם תרצה.