Boxty ובייקון
המתכון Boxty ובייקון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. גשו לסופר וקנו בייקון, אבקת אפייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Boxty עם בייקון, ביצים ועגבניות, פנקייק Boxty, ו עוגות Boxty (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש עד 177°.
חותכים אחד תפוחי האדמה לחתיכות 2 אינץ'; מניחים בסיר ומכסים במים. להביא מבשלים ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים mashable, על 8 דקות. מועך את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לאפשר להתקרר.
מגררים את 2 תפוחי האדמה האחרים על החורים הגדולים של פומפיה.
מניחים קומץ תפוחי אדמה מגורדים למרכז מגבת תה נקי, ולאחר מכן בעדינות לסובב את המגבת עד תפוחי האדמה לשחרר את המים שלהם. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
בקערה גדולה לשלב קמח ואבקת אפייה ולהקציף עד בשילוב. לזרוק תפוחי אדמה מגורדים עם תערובת קמח, ולאחר מכן להוסיף פירה ומערבבים עד שכל החומרים משולבים.
יוצקים חמאה וחלב על תפוחי אדמה, ערבוב עד החומרים לבוא יחד לתוך הבלילה נוקשה. תניח בצד.
במחבת גדולה, מבשלים בייקון מעל חום בינוני עד פריך, מרפרף פעם באמצע הבישול.
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר, משאיר שומן במחבת.
הוסף הבלילה boxty לשומן בייקון על ידי כפית ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים, על 4 דקות לכל צד.
העברה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת בזמן שהם מבשלים. כאשר כל boxty כבר מטוגן, להעביר תבנית אפייה לתנור ואופים עד מבושל דרך, על 10 דקות.
מגישים עם בייקון וסירופ מייפל.