קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Braciole

Braciole
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Braciole. מנה אחת מכילה 1149 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם בן יום, בצל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Braciole, Braciole, ו Braciole של Pammie.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, מוסיפים את הפנצ ' טה ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את pancetta עד שהוא מקבל חום ופריך, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל ופלפל אדום כתוש ולזרוק לשלב עם pancetta. מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצל עד שהם רכים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בעוד הבצלים מתבשלים, בקערה גדולה, משלבים את הלחם והחלב. לזרוק לשלב ולתת לשבת עד הלחם ספג את החלב והוא רך מאוד. השתמש בידיים שלך כדי להגיע לשם ובאמת למעוך את הכל ביחד. שמור.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את השום למחבת עם הפנצ ' טה ובצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומטגנים עד שהפטריות רכות ומשחררים את הלחות שלהם, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר את התערובת מן החום ומערבבים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
7
מוסיפים את תערובת הבצל/פטריות ללחם השמור ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הצנוברים, פרובולונה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו ומערבבים לשלב. טעם כדי לוודא כי התערובת היא טעימה ועונה עם מלח, לטעום, במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פרובולוןפרובולון
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מניחים את פרוסות הבשר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף בעדינות לדפוק עם פטיש בשר כדי לשטח ואפילו את הפרוסות. שים על 1/4 כוס מילוי על 1 קצה של כל פרוסות בשר הלם להתגלגל. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים. חזור על תהליך זה עם בשר בקר ומילוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
10
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית ולשים על חום בינוני גבוה. מתבלים את לחמניות הבקר במלח, לפי הטעם, ומשחימים אותן מכל הצדדים. כאשר לחמניות הבקר חומות מכל הצדדים, להסיר אותם מהמחבת והשמורה. הפוך את הרוטב באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
הסר את השמן מהסיר כי הבשר היה רק השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוסיפים ציפוי קל של שמן זית טרי ומוסיפים את הבצל ופלפל אדום מרוסק. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומניחים את הסיר על אש בינונית. להזיע את הבצל עד שהם שקופים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מוסיפים את השום והטחון לעוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ויין אדום, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
14
מוסיפים את העגבניות, ו -2 כוסות מים ומתבלים במלח, לפי הטעם. להחזיר את לחמניות הבשר למחבת ולהתכרבל איתם לרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא מאוד רך וטעים, על 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הסר את הקיסמים לפני ההגשה. כדי לשרת, לארגן 2 או 3 braciole על כל צלחת הגשה. חצי 1 או 2 לחמניות לחשוף את המילוי. כפית על חלק מהרוטב ומקשטים עם פרמזן-רג ' יאנו ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
16
וואו! זה ברז ' ל נהדר!

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם איטלקי בן יום, קרומים הוסרו, לחתוך לחתיכות 1 אינץלחם איטלקי בן יום, קרומים הוסרו, לחתוך לחתיכות 1 אינץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזאנו, עברו דרך טחנת המזוןעגבניות סן מרזאנו, עברו דרך טחנת המזון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחצן או פטריות קרמיני, פרוסלחצן או פטריות קרמיני, פרוס2ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדק חתוך דק pancettaדק חתוך דק pancetta1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר-רג'יאנו, לקישוטפרמזן מגורר-רג'יאנו, לקישוט1השארפטרוזיליה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה קצוצה, לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים קלוייםצנוברים קלויים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרובולון מגוררפרובולון מגורר1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד, גבעולים הוסרו לחתוך לתוך shifponadeתרד, גבעולים הוסרו לחתוך לתוך shifponade4(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)למעלה עגול, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ (כ 12)למעלה עגול, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ (כ 12)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב