Break-Em-Up שוקולד צ'יפס-עוגיות חמאת בוטנים
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, בוטנים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, משחי חמאת בוטנים חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191° (350f עבור גיליון עוגיות כהה או nonstick). בקערה בינונית מערבבים עוגיות שוקולד צ ' יפס, חמאה ו -1 ביצים עד לבצק רך.
מניחים בצק על סדין עוגיות ungreased.
מניחים גיליון 10 אינץ 'של נייר שעווה מעל בצק; עם מערוך, גליל בצק למלבן 10x9 אינץ', בעובי 3/8 אינץ'.
אופים 15 עד 19 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב 15 דקות. לשבור עוגייה לרבעים; מקום על צלחת גדולה. להקפיא חשפו 15 דקות או להכניס למקרר 30 דקות. לשבור את עוגיות שוקולד צ ' יפס לחתיכות קטנות; להפריש.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. בקערה גדולה, מערבבים (או מחית יחד ביד) עוגיות חמאת בוטנים תערובת, מים, שמן הנותרים 2 ביצים עד צורות בצק רך. מערבבים בבוטנים וחתיכות עוגיות פצפוצי שוקולד שבורות. טיפה בצק על ידי 1/4 כוס מלא בערך 2 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 15 עד 19 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.