Bucatini עם מולים
Bucatini עם מולים הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, בוקטיני, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), ו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. דופק את הלחם, שום ופטרוזיליה במעבד מזון כדי ליצור פירורים לחים וירוקים.
מבשלים את bucatini במים רותחים כמו התווית מפנה. שמור 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מוסיפים את הפרושוטו ואת שאלוט ומבשלים עד שאלוט מכרז ומתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים חצי פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים את היין ואת מי הבישול השמורים ומבשלים, חשופים, עד הנוזל מצטמצם כמעט לחלוטין, כ 2 דקות. מתבלים עם פלפל.
מוסיפים את המולים לסיר, מכסים ומבשלים, מנענעים את הסיר מדי פעם, עד שהמולים נפתחים, כ -6 דקות (משליכים כל מי שלא פותח).
מוסיפים את הפסטה והחום, משליכים למעיל. לחלק בין קערות העליון עם פירורי הלחם הנותרים.