Buche de Noël עם Ganache
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Bûche דה Noël עם Ganache. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Bûche de Noël, Buche De Noel, ו Buche De Noel.
הוראות
בקערה בינונית, מניחים שוקולד קצוץ. בסיר 1 ליטר, לחמם 2/3 כוס של שמנת הקצפה כדי רותח מעל חום בינוני.
יוצקים שמנת חמה על שוקולד; מערבבים עד חלקה.
תן לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ganache הוא מעובה.
תנור חום עד 375°f. גריז 15x10x1 אינץ ' עם קיצור. קו עם נייר שעווה; גריז נייר עם קיצור. בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה ו 1/2 כוס הסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד עבה בצבע לימון. במהירות נמוכה, לנצח בשמן ווניל.
בקערה בינונית, לנצח חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבוני ביצה לתערובת חלמון ביצה. לנפות קמח, 1/4 כוס קקאו והמלח על הבלילה; לקפל בעדינות עד מעורבב.
יוצקים למחבת, הפצת הבלילה לפינות.
אופים 15 עד 18 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. בינתיים, בנדיבות מפזרים מגבת נקייה עם קקאו. מיד לשחרר את העוגה מן הקצוות של מחבת; להפוך במהופך על מגבת. בזהירות להסיר נייר שעווה; לקצץ את הקצוות של עוגה במידת הצורך. בעוד חם, מתחיל עם צד ארוך, בזהירות להפשיל עוגה; מקום על מתלה קירור. מגניב לפחות 30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח הנותרים 1 כוס שמנת, 2 כפות סוכר וליקר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. פרוס עוגה; להסיר מגבת.
לחתוך 2 אינץ ' אלכסוני פרוסה מקצה 1 של רול עוגה.
מניחים עוגה על מגש הגשה; מקם לחתוך חתיכת בצד של רול עוגה להיראות כמו קשר, באמצעות כ 1 כף גנאש לצרף לעוגה. עוגת פרוסט עם נשאר גנאש. עם tines של מזלג, לעשות משיכות גנאש להיראות כמו קליפת עץ.
מקשטים עם חמוציות מסוכרות וספריגים רוזמרין.