Buttermilk Panna Cotta
המתכון Buttermilk Pana Cottan מוכן בערך 4 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. אם יש לך חלב חמאה, ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הג ' לטין מעל 2 כפות מים בקערה קטנה ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את חצי וחצי, סוכר, תרמילי וניל, זרעי וניל קמצוץ של מלח. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לפזר את הסוכר ולהימנע חורך את החלב. להפחית את החום ולהוסיף את הג ' לטין ואת החמאה. מסננים דרך מסננת בסדר, הסרת תרמילי וניל וכל מוצקי חלב.
יוצקים תערובת לתוך 8 ramekins קטן ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 45 דקות.
מעבירים למקרר ומקררים למשך 3 שעות. כדי לשרת, בקצרה לטבול את תחתית ramekins במים חמים ולהפוך על גבי צלחות קינוח.
BYOC: למעלה עם פירות יער טריים האהובים עליך כאשר בעונה. אם יש לך זמן, לנסות ולעשות רוטב קרמל קרמי על ידי שימוש בסוכר, מים וחצי וחצי. להיות יצירתי לסחוב את הצלחת דפוס יצירתי.