קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

Buttermilk Panna Cotta

Buttermilk Panna Cotta
המתכון Buttermilk Pana Cottan מוכן בערך 4 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. אם יש לך חלב חמאה, ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 2 כפות מים בקערה קטנה ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את חצי וחצי, סוכר, תרמילי וניל, זרעי וניל קמצוץ של מלח. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לפזר את הסוכר ולהימנע חורך את החלב. להפחית את החום ולהוסיף את הג ' לטין ואת החמאה. מסננים דרך מסננת בסדר, הסרת תרמילי וניל וכל מוצקי חלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יוצקים תערובת לתוך 8 ramekins קטן ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מעבירים למקרר ומקררים למשך 3 שעות. כדי לשרת, בקצרה לטבול את תחתית ramekins במים חמים ולהפוך על גבי צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
BYOC: למעלה עם פירות יער טריים האהובים עליך כאשר בעונה. אם יש לך זמן, לנסות ולעשות רוטב קרמל קרמי על ידי שימוש בסוכר, מים וחצי וחצי. להיות יצירתי לסחוב את הצלחת דפוס יצירתי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
תן לאמן הפנימי שלך לצאת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.