עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות שימורים, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
הוסף את fatback למחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
Fatback
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום, פלפלים ובצל למחבת. מבשלים עד מכרז, על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיף רוטב מרינרה של פרנק, ערבוב לשלב. להחזיר את העוף למחבת ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים מעל לינגוויני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
7
בסיר כבד מחממים את השמן. לאחר מכן להוסיף את fatback (אם שימוש) ושום ו לטגן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
Fatback
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את השומן, ולאחר מכן להוסיף את הבצלים לטגן עד רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Fatback
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את העגבניות (למחוץ ביד לתוך הסיר). מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח לפי הטעם, מפחיתים לרתיחה ומבשלים 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.