Cacciatore עוף
עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 773 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בזיליקום, בצל, מלח כשר בתוספת 1/2 כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים קמח, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בצלחת שטוחה או צלחת עוגה. לדלות ירכיים עוף קלות בתערובת קמח, טופח עודף. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה להוסיף שמן זית, כאשר שמן חם להוסיף עוף, בראונינג משני הצדדים, על 5 דקות.
בתחתית של תנור איטי 5 ליטר להוסיף, פטריות, פלפל ירוק, בצל, שום, גזר, עגבניות, פתיתי צ ' ילי, מלח ופלפל הנותרים, בזיליקום ופטרוזיליה.
מוסיפים עוף, מרק עוף ויין. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך 4 עד 6 שעות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto