קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בטיגון עמוק

Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בטיגון עמוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בשמן עמוק. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-256 היו אומרים שהוא פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, סוכריות ליל כל הקדושים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים, Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל, ו ממתקים מטוגנים בשמן עמוק על מקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי הקפאת הסורגים שלך: הסר את הסורגים הרצויים שלך מן העטיפות שלהם, והנח אותם על צלחת או גיליון עוגיות. להקפיא אותם לפחות 2 שעות, עד שהם מוצקים וקפואים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
כאשר אתה מתקרב לסוף התקופה המקררת, להתחיל לחמם את השמן לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
יוצקים שמן צמחי לתוך סיר גדול, כבד תחתית עד שהוא שלושה אינץ ' עמוק (כמות השמן שאתה משתמש יהיה תלוי בגודל של הסיר שלך). להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס מדחום ממתקים / מטגנים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
חום עד השמן מגיע 191°.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
בזמן שאתם מחכים שהשמן יתחמם, הכינו את תחנת הטיגון והבלילה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים את כוס הקמח הנותרת בקערה קטנה ומערבבים עם אבקת האפייה והמלח; מוסיפים את החלב, החומץ והשמן, ומטפסים את החומרים הרטובים לתוך יבש עד שיש לך בליעה ללא גוש יחסית, חלקה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
תוציא את הממתקים הקפואים מהמקפיא. הגיע הזמן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
9
לדלות כל פיסת ממתקים בקמח, מכסה אותו לחלוטין. מחזיק אותו בעדינות, לטבול כל פיסת ממתקים לתוך הבלילה עד שהוא מכוסה לחלוטין. לנגב את הידיים עם מגבת נייר נקי בין מטבלים, כי הידיים שלך כנראה לקבל קצת מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מניחים במהירות את הממתק המוכה לתוך השמן המחומם, נזהרים לא להפיל אותו ולגרום לשמן להתיז. לפקוח עין מקרוב על הממתקים, כי זה יהיה לטגן במהירות. אם זה מתנדנד על פני השטח לפני שהוא הפך זהוב, בעדינות לדחוף אותו בחזרה למטה עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
לאחר הממתקים הגיעו גוון זהוב מושך, להסיר מן השמן החם עם כפית מחוררת במקום על צלחת מכוסה במגבת נייר לספוג שומן עודף. חזור על הניגוח ואת תהליך הטיגון עם הממתקים הנותרים. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כמו הממתקים יימסו אם זה חם מדי, וזה ייקח יותר מדי זמן לטגן ולהיות שמנוני אם החום נמוך מדי.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
תן מגניב מעט, אבל לשרת כל עוד חם.