Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בטיגון עמוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בשמן עמוק. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-256 היו אומרים שהוא פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, סוכריות ליל כל הקדושים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים, Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל, ו ממתקים מטוגנים בשמן עמוק על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי הקפאת הסורגים שלך: הסר את הסורגים הרצויים שלך מן העטיפות שלהם, והנח אותם על צלחת או גיליון עוגיות. להקפיא אותם לפחות 2 שעות, עד שהם מוצקים וקפואים לאורך כל הדרך.
כאשר אתה מתקרב לסוף התקופה המקררת, להתחיל לחמם את השמן לטיגון.
יוצקים שמן צמחי לתוך סיר גדול, כבד תחתית עד שהוא שלושה אינץ ' עמוק (כמות השמן שאתה משתמש יהיה תלוי בגודל של הסיר שלך). להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס מדחום ממתקים / מטגנים עמוקים.
בזמן שאתם מחכים שהשמן יתחמם, הכינו את תחנת הטיגון והבלילה.
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה ומניחים בצד.
מניחים את כוס הקמח הנותרת בקערה קטנה ומערבבים עם אבקת האפייה והמלח; מוסיפים את החלב, החומץ והשמן, ומטפסים את החומרים הרטובים לתוך יבש עד שיש לך בליעה ללא גוש יחסית, חלקה, עבה.
תוציא את הממתקים הקפואים מהמקפיא. הגיע הזמן ללכת.
לדלות כל פיסת ממתקים בקמח, מכסה אותו לחלוטין. מחזיק אותו בעדינות, לטבול כל פיסת ממתקים לתוך הבלילה עד שהוא מכוסה לחלוטין. לנגב את הידיים עם מגבת נייר נקי בין מטבלים, כי הידיים שלך כנראה לקבל קצת מבולגן.
מניחים במהירות את הממתק המוכה לתוך השמן המחומם, נזהרים לא להפיל אותו ולגרום לשמן להתיז. לפקוח עין מקרוב על הממתקים, כי זה יהיה לטגן במהירות. אם זה מתנדנד על פני השטח לפני שהוא הפך זהוב, בעדינות לדחוף אותו בחזרה למטה עם כפית מחוררת.
לאחר הממתקים הגיעו גוון זהוב מושך, להסיר מן השמן החם עם כפית מחוררת במקום על צלחת מכוסה במגבת נייר לספוג שומן עודף. חזור על הניגוח ואת תהליך הטיגון עם הממתקים הנותרים. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כמו הממתקים יימסו אם זה חם מדי, וזה ייקח יותר מדי זמן לטגן ולהיות שמנוני אם החום נמוך מדי.
תן מגניב מעט, אבל לשרת כל עוד חם.