Cakespy: עוגת אווז חג המולד Trompe L'oeil
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 460 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציפוי חמאה, עוגת שכבות, סלט ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: בייגל טרומפ ל ' אוייל עם גבינת שמנת, Cakespy: עוגיות חג המולד אדום וירוק, ו Cakespy: להפוך שאריות עוגיות חג המולד לתוך קרוטונים.
הוראות
תוציא את העוגה המקוררת שלך מהמחבת. להתפורר זה עם האצבעות שלך עד שאתה כבר לא רואה שום חתיכות גדולות של עוגה.
הוסף כ -6 אונקיות של ציפוי קרם חמאה לעוגה המתפוררת.
מערבבים יחד, באמצעות החלק האחורי של כף מתכת גדולה, עד משולב היטב. אם התערובת שלך לא באה יחד לתוך טופס גמיש, צורה מסוגלת, להוסיף קצת יותר זיגוג, אבל לא להוסיף כל כך הרבה כי הוא לח מדי ודביק להתמודד.
טופס לתוך כדור לכסות עם ניילון נצמד. מקררים במשך כמה שעות במקרר, או לשים במקפיא במשך כ 20 דקות אם הזמן הוא בפרמיה. אתה רוצה שהתערובת תהיה מוצקה, אבל לא קפואה.
הסר מן הצינה העמוקה, ולחלק את הכדור של עוגה-ו-ציפוי לשניים. קח חצי אחד ולהגדיר לצד. נחלק את החצי השני לחצי שוב, אז יש לנו שלושה חלקים לגמרי: אחד גדול, ושניים קטנים יותר.
מהחתיכה הגדולה, לצבוט את חתיכת אגרוף בגודל של הבצק. לחלק אותו לשניים, ולהגדיר חתיכות אלה בצד.
קח את הקטע הגדול ביותר וליצור אותו סגלגל.
עם שני החצאים של חתיכת הבצק הראשונית, יוצרים שני "מקלות תיפוף" על ידי יצירת צורות דמעה, ולאחר מכן משטחים את צד הטיפה. הגדר לצד.
עם שתי חתיכות קטנות של בצק שנלקחו מן החתיכה הגדולה, טופס שני "זרועות" קטנות על ידי גלגול הבצק לתוך יומני ולאחר מכן כיפוף אותו באמצע.
להחזיר את חתיכות עוגה בצורת למקרר בזמן שאתה מכין את מרציפן כדי לכסות אותם.
תוציא את המרציפן שלך. שמור 1/4 של אחד היומנים של מרציפן, ולעטוף אותו בפלסטיק כך שהוא לא להתייבש.
עם שאר המרציפן, מוסיפים בעיקר צהוב, מגע של אדום, וטיפה זעירה מאוד של כחול או ירוק, ומערבבים עד שיש לך צליל סיינה עשיר ושרוף.
הוסף יותר צהוב ואדום לפי הצורך, אבל להיות מאוד חוסך עם כחול או ירוק.
מרדדים את המרציפן בין שני גיליונות של נייר שעווה או ניילון לעטוף עד שיש לך שכבה דקה, אבל לא כל כך דק כי חורים נוצרים כאשר אתה מטפל בזה.
לכסות את" זרוע "ו" גוף " חלקים עם מרציפן. באמצעות הסיביות השמורות הלבנות, טופס "עצמות" עבור מקטעי רגל, לדבוק בצק העוגה. ואז לכסות את החלקים האלה עם מרציפן. אתה לא צריך לדאוג באופן מלא מכסה את שני הצדדים, כמו צד אחד יהיה דבקה בגוף.
שים את כל החלקים יחד, באמצעות סוכר ומים כמו " דבק " במידת הצורך.
מניחים את "החיה" המוגמרת שלך על גבי מיטה של סלט ממתקים,מסודרים בעורמה תערובת זר cornflake.
מקשטים עם סוכריות אדומות או דובדבנים מסוכרים.