Calabacitas con Elote (קישואים עם תירס) נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, עגבניות צועניות, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 50 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 95 אוהדים. נסו Calabacitas con Elote (קישואים עם תירס), Sopa De Calabacitas (מרק קישואים), ו אלוטה עם אטריות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את התירס בסיר עם מספיק מים כדי לכסות; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מניחים כיסוי על הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
ניקוז.
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים את הקישואים והעגבנייה לבצל ושום; מבשלים יחד 5 דקות. מערבבים את גרעיני התירס לתוך התערובת; מוסיפים את פלפל poblano. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים עד הקישואים הוא רך, על 10 דקות.