Cannelloni אל Forno (צינורות פסטה אפויים, סגנון Casalinga)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cannelloni אל Forno (צינורות פסטה אפויים, סגנון Casalinga). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 787 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, עלי טימין, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פסטן אל פורנו {פסטה אפויה עם עגבניות ומוצרלה}, פסטה אפויה עם אספרגוס (Pastan al Forno con Asparagi), ו פסטה ממולאת, סגנון סורנטין: Cannelloni alla Sorrentina (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים את החמאה מעל חום גבוה עד שהיא מוקצפת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את בשר חזיר הקרקע ועגל ומבשלים על חום גבוה עד שהוא מתחיל חום בשומן שלו.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מסננים את השומן העודף ומוסיפים את הפרמזן, הקמח והחלב ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ערבוב קבוע, ולאחר מכן להסיר מן החום ולאפשר להתקרר. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים בביצה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מגלגלים את הפסטה החוצה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה ולחתוך אותו מלבנים מדידה 4 אינץ 'על ידי 6 אינץ'. מחלקים את מילוי הבשר באופן שווה בין המלבנים ומגלגלים את הפסטה סביב המילוי, בסגנון ג ' לי רול מה שהופך 14 עד 16 canneloni. Blanch עד במכרז במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
6
להסיר ולשים באמבט מים קרח. בכיכר 8 או 9 אינץ', תבשיל בתנור הוכחה, כפית חצי רוטב עגבניות על פני התחתון בשכבה אפילו. בזהירות להניח כל חבילת פסטה התבשיל, כך שהם בשכבה אחת. למעלה עם רוטב העגבניות שנותר, ואז בשמל. סיים עם פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו ואופים בתנור 20 עד 25 דקות, עד הרטבים והגבינה מבעבעים ואת הקצוות של הפסטה הם פריכים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Parmigiano Reggiano
1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מגישים מיד מן צלחת הבישול.
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
13
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
16
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
18
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.