Capellini עם פירורי בייקון ולחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם בייקון, גבינת פרמזן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מרק אפונה אביבי עם פירורי לחם בייקון, פירורי לחם אפורים, ו ספגטי עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. כאשר הפסטה נעשית, להזמין 1/2 כוס מים בישול; לנקז פסטה ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, לחמם מחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף בייקון. מבשל, ערבוב, עד בייקון הוא
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
קריספי, בערך 5 דקות. מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; מערבבים 1 דקה או עד ריחני. מוסיפים עגבניות; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד העגבניות מתחילות להתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
4
מוסיפים מרק למחבת. מבשלים את התערובת עד מרק הוא עבה וצמצם כ 1/4 כוס, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בזמן שהרוטב מבשל, מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית. מוסיפים פאנקו וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
הסר רוטב מחום; מערבבים 2 כפיות פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
לזרוק רוטב עם פסטה בסיר; להוסיף מי בישול כדי להגיע עקביות הרצוי, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לחלק בין 4 צלחות הגשה. למעלה עם פירורי לחם שמורים ופרמזן שנותר.