Capellini עם פירורי בייקון ולחם
Capellini עם פירורי בייקון ולחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם בייקון, גבינת פרמזן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מרק אפונה אביבי עם פירורי לחם בייקון, פירורי לחם אפורים, ו ספגטי עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. כאשר הפסטה נעשית, להזמין 1/2 כוס מים בישול; לנקז פסטה ולחזור לסיר.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף בייקון. מבשל, ערבוב, עד בייקון הוא
קריספי, בערך 5 דקות. מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; מערבבים 1 דקה או עד ריחני. מוסיפים עגבניות; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד העגבניות מתחילות להתרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים מרק למחבת. מבשלים את התערובת עד מרק הוא עבה וצמצם כ 1/4 כוס, 5-8 דקות.
בזמן שהרוטב מבשל, מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית. מוסיפים פאנקו וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 2-3 דקות.
הסר רוטב מחום; מערבבים 2 כפיות פרמזן ופטרוזיליה.
לזרוק רוטב עם פסטה בסיר; להוסיף מי בישול כדי להגיע עקביות הרצוי, במידת הצורך.
לחלק בין 4 צלחות הגשה. למעלה עם פירורי לחם שמורים ופרמזן שנותר.