קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים)

Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים)
אם יש לך achiote, תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת), עוף צלוי עם לימון ותימין, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.

הוראות

1
חותכים את קצה הגבעול כל קישואים. באמצעות כף, לגרוף את הזרעים ואת עיסת מהמרכז ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
חותכים פרוסה דקה מהקצה התחתון של כל סקווש כדי ליצור משטח ברמה. מתבלים את חללי הסקווש במלח ופלפל.מבשלים את מעיכות במים עד עיסת מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לנקז את המים ולהגדיר את מעיכות aside.In מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הבשר ואת sauté, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים את המרק, הוגאו, מלח ופלפל ומבשלים, כ 5 דקות. מערבבים את הכמון ואת achiote, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
AnnattoAnnatto
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
6
מוסיפים את התירס, הגבינה והאורז לתערובת הבשר. מערבבים לשלב.מקם מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 177°. כפית את המילוי לתוך חללים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סכין קילוףסכין קילוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים את מעיכות ממולאות בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים במשך כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים באופן מיידי.