קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים)

Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים)
אם יש לך achiote, תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת), עוף צלוי עם לימון ותימין, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.

הוראות

1
חותכים את קצה הגבעול כל קישואים. באמצעות כף, לגרוף את הזרעים ואת עיסת מהמרכז ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים פרוסה דקה מהקצה התחתון של כל סקווש כדי ליצור משטח ברמה. מתבלים את חללי הסקווש במלח ופלפל.מבשלים את מעיכות במים עד עיסת מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
לנקז את המים ולהגדיר את מעיכות aside.In מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הבשר ואת sauté, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים את המרק, הוגאו, מלח ופלפל ומבשלים, כ 5 דקות. מערבבים את הכמון ואת achiote, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
AnnattoAnnatto
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
מוסיפים את התירס, הגבינה והאורז לתערובת הבשר. מערבבים לשלב.מקם מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 177°. כפית את המילוי לתוך חללים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את מעיכות ממולאות בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים במשך כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים באופן מיידי.