Capón de Ahuyama (דלעת או דלעת ממולאים)
אם יש לך achiote, תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת), עוף צלוי עם לימון ותימין, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.
הוראות
חותכים את קצה הגבעול כל קישואים. באמצעות כף, לגרוף את הזרעים ואת עיסת מהמרכז ולהשליך.
חותכים פרוסה דקה מהקצה התחתון של כל סקווש כדי ליצור משטח ברמה. מתבלים את חללי הסקווש במלח ופלפל.מבשלים את מעיכות במים עד עיסת מכרז.
לנקז את המים ולהגדיר את מעיכות aside.In מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיף את הבשר ואת sauté, כ -10 דקות.
מוסיפים את המרק, הוגאו, מלח ופלפל ומבשלים, כ 5 דקות. מערבבים את הכמון ואת achiote, ומערבבים לשלב.
מוסיפים את התירס, הגבינה והאורז לתערובת הבשר. מערבבים לשלב.מקם מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 177°. כפית את המילוי לתוך חללים סקווש.
מניחים את מעיכות ממולאות בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.