Carciofi alla Giudea
Carciofi alla Giudea עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק התינוק, לימונים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Carciofi Alla Fiesolana (ארטישוק מטוגן), סגנון ארטישוק רומי: קרציופי אלה רומאנה, ו לבבות ארטישוק מטוגנים עם נענע (carciofi Alla Romana).
הוראות
חותכים 1 לימון לחצי. לסחוט מיץ לתוך קערה גדולה; להוסיף חצאי לימון. מלא קערה 2/3 מלא עם מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לנתק עלים חיצוניים כהים עד רק עלים ירוקים בהירים להישאר. לקצץ את קצה גזע לחתוך 1/2 אינץ ' את החלק העליון של ארטישוק; להוסיף מים לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
ממלאים עוד קערה גדולה במי קרח. ארטישוק בלאנש בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 10 שניות; העברה למי קרח להתקרר לחלוטין.
הסר ארטישוקים מן המים לנער את לחות עודפת. בעדינות לחטט עלים פתוחים ולחץ שטוח ככל האפשר. הפוך ארטישוקים על משטח עבודה מרופד נייר מגבת ולחץ להחזיק עלים פתוחים.
ניקוז 30 דקות. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. לכסות עם פלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
קו אפייה גדולה עם מגבות נייר.
הוסף מספיק שמן זית לסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'. צרף מדחום מטגנים עמוקים לצד סיר עם קצה שקוע בשמן.
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 177°. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לתפוס היטב קצה גזע של ארטישוק עם מלקחיים ארוכים. לטבול ארטישוק בשמן לתחתית סיר, לחיצה על כדי לשמור על עלים להפיץ פתוח, ומטגנים עד עלים להחזיק צורה, על 15 שניות. לשחרר ארטישוק (זה יהפוך בצד גזע למטה). חזור עם 3 ארטישוק יותר ולהמשיך טיגון עד לבבות ארטישוק הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 4 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להסיר ארטישוק משמן; העברה, בצד גזע למעלה, מגבות נייר, לחיצה קלה להחזיק עלים פתוחים. הפעל ארטישוקים מעל לנקז על מגבות נייר. חזור עם שאר הארטישוקים.
חותכים לימונים הנותרים לתוך טריזים.
מגישים ארטישוקים עם טריזי לימון.
קנו ארטישוק לתינוקות כפי שהאיטלקים עושים: בחרו כל אחד בנפרד, בחרו את אלה הכבדים לגודלם. העלים צריכים להיות ללא קצוות חומים צריך לעטוף בחוזקה סביב הלב.