קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Carciofi alla Giudea

Carciofi alla Giudea
Carciofi alla Giudea עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק התינוק, לימונים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Carciofi Alla Fiesolana (ארטישוק מטוגן), סגנון ארטישוק רומי: קרציופי אלה רומאנה, ו לבבות ארטישוק מטוגנים עם נענע (carciofi Alla Romana).

הוראות

1
חותכים 1 לימון לחצי. לסחוט מיץ לתוך קערה גדולה; להוסיף חצאי לימון. מלא קערה 2/3 מלא עם מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לנתק עלים חיצוניים כהים עד רק עלים ירוקים בהירים להישאר. לקצץ את קצה גזע לחתוך 1/2 אינץ ' את החלק העליון של ארטישוק; להוסיף מים לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיץמיץ
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממלאים עוד קערה גדולה במי קרח. ארטישוק בלאנש בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 10 שניות; העברה למי קרח להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
הסר ארטישוקים מן המים לנער את לחות עודפת. בעדינות לחטט עלים פתוחים ולחץ שטוח ככל האפשר. הפוך ארטישוקים על משטח עבודה מרופד נייר מגבת ולחץ להחזיק עלים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מיםמים
4
ניקוז 30 דקות. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. לכסות עם פלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
5
קו אפייה גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
6
הוסף מספיק שמן זית לסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'. צרף מדחום מטגנים עמוקים לצד סיר עם קצה שקוע בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 177°. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לתפוס היטב קצה גזע של ארטישוק עם מלקחיים ארוכים. לטבול ארטישוק בשמן לתחתית סיר, לחיצה על כדי לשמור על עלים להפיץ פתוח, ומטגנים עד עלים להחזיק צורה, על 15 שניות. לשחרר ארטישוק (זה יהפוך בצד גזע למטה). חזור עם 3 ארטישוק יותר ולהמשיך טיגון עד לבבות ארטישוק הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 4 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להסיר ארטישוק משמן; העברה, בצד גזע למעלה, מגבות נייר, לחיצה קלה להחזיק עלים פתוחים. הפעל ארטישוקים מעל לנקז על מגבות נייר. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
ארטישוקארטישוק
מורחיםמורחים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
מלקחייםמלקחיים
8
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
9
חותכים לימונים הנותרים לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
10
מגישים ארטישוקים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ארטישוקארטישוק
11
עצה בשוק
12
קנו ארטישוק לתינוקות כפי שהאיטלקים עושים: בחרו כל אחד בנפרד, בחרו את אלה הכבדים לגודלם. העלים צריכים להיות ללא קצוות חומים צריך לעטוף בחוזקה סביב הלב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק התינוקארטישוק התינוק
עוטףעוטף