Castagnaccio עם ענבים אדומים
Castagnaccio עם ענבים אדומים יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 893 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח ערמונים, שמן זית בתולה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Castagnaccio, Castagnaccio, ו Castagnaccio (עוגת ערמונים איטלקית) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, מניחים קמח, סוכר ואגוזים.
מוסיפים 1/2 כוס חלב קר ומוסיפים לאט את שאר החלב, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע גושים כדי ליצור בבלילה. מחבת גריז עם 1 כף שמן ויוצקים בבלילה.
טפטוף העליון עם השמן שנותר ולהפיץ רוזמרין באופן שווה מעל.
אופים במשך 45 דקות, או עד קיסם פירסינג במרכז יוצא נקי.
בעוד קסטגנצ ' יו מבשל, מניחים ענבים וסוכר בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד רך למדי תוסס, על 10 דקות.
הסר castagnaccio לשרת או חם או מגניב עם רוטב ענבים.