Cavatelli עם ברוקולי ונקניק
Cavatelli עם ברוקולי ונקניק הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 539 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ברוקולי, cavatelli, בשר נקניק מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ברוקולי ונקניק Cavatelli, Cavatelli עם ברוקולי ונקניק, ו Cavatelli עם ברוקולי ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מלוחים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה. מילואים 1 כוס מים לבישול לפני ניקוז; להפריש.
יוצקים פסטה למסננת לנקז; לא לשטוף.
חותכים ברוקולי לפרחים. לקצץ ולקלף גבעולים לחתוך לרוחב, 1/3 אינץ ' עבה.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות בגודל ביס, עד פריך ושחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי, שמן, פתיתי שום ופלפל אדום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים עד ברוקולי הוא רך, על 3 דקות.
להעביר פסטה, נקניק, ברוקולי ומרק לקערה גדולה, ואז לזרוק היטב. (
הוסף מי בישול שמורים מפסטה לפי הצורך ללחות.) מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.