קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

Cavatelli עם רוטב עגבניות ריקוטה

Cavatelli עם רוטב עגבניות ריקוטה
Cavatelli עם רוטב עגבניות ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, שום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה מעולה. נסו תוצרת בית cavatelli עם רוטב עגבניות פשוט, Cavatelli עם כדורי בשר ותרד ברוטב עגבניות טרי, ו Cavatelli עם ארוגולה & ריקוטה סלטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף את cavatelli ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
CavatelliCavatelli
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את השום, 1/2 מלח כפית פתיתי פלפל אדום ומבשלים עד השום רך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות. מערבבים בזיליקום ועגבניות עם המיץ שלהם. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את cavatelli ואת מי בישול שמורות למחבת; לבשל, לזרוק, עד התחמם, 2 עד 3 דקות. מחלקים בין קערות העליון עם ריקוטה פקורינו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
CavatelliCavatelli
פקורינופקורינו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
צילום אנטוניס אכילאוס