קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון

Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון
Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, מלח ים מתפורר, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון, כריכי צ'אר ארקטיים עם סלט לימון-טרגון, ו שרפה ארקטית צלויה עם רוטב בזיליקום ועגבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלמונים, מיץ לימון, ואבקת חרדל בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים בזיליקום ו 1/4 כוס טרגון. עם ריצת מכונה, רסס בשמן 3/4 כוס; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
3
העברת מיונז לקערה קטנה, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב גבעולי טרגון, שום, 2 כפות מלח כשר, ו 6 כוסות מים במחבת עמוקה, lidded גדולה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף דגים, כיסוי, ולהסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו לעמוד עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
בינתיים, לבשל אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות; ניקוז
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים דגים עם אספרגוס; למעלה עם מיונז, טפטוף עם קצת שמן, ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
9
לעשות קדימה: מיונז יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות