קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

Chard שוויצרי, גבינת עיזים ו פרושוטו טארט

Chard שוויצרי, גבינת עיזים ו פרושוטו טארט
Chard שוויצרי, גבינת עיזים ו פרושוטו טארט נטול גלוטן, ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 766 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, פטיט bottes de bettes, גבינת עיזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו צ'ארד שוויצרי, כרישה, ועז גבינת טארט, טארט צ'ארד שוויצרי עם גראנה פאדנו וגבינת עיזים, ו טארט צ'ארד שוויצרי עם גבינת עיזים, דומדמניות וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כמעט שבוע ללא פרסום גורם לי להרגיש כאילו אני מפספס את כל הכיף. אני לא מאמין שפברואר חלף ונעלם. גורם לי לתהות מדוע כל כך הרבה תמיד מקבל ארוז לתוך חודש כל כך קצר אבל אני חש הקלה כי כל הפרויקטים הושלמו מועדים נפגשו. אז, " שלום במרץ!
2
בואו נזוז!"כן, החודש הזה הוא בהחלט סוג אחר של עסוק, מלא בנסיעות, סדנאות וביקורים ואתה יכול להיות בטוח שאני מצפה לשינוי הנוף. אה, כן.לוקח הפסקות קטנות לאורך כל יום העבודה הוא חיוני לכולם. בטח שמתם לב לזה רק על ידי מציץ את הראש שלך החוצה במשך 10 דקות או לטייל עם עמית. דבר אחד שאני מוצא הכי ממריץ הוא ארוחת צהריים. אני לא יכול בלי. אני מניח שזה נובע ישירות מהילדות שלי כשאמא שלי הייתה בוחרת אותנו מבית הספר לארוחת צהריים. לא היה לה שום דבר נגד ארוחות בקפיטריה אבל היא נהנתה לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה היה שום דבר מפואר באמת אבל ניתוק לשעה גם התכוון להרים ספר חדש בספרייה, מקבל מדבקות נוספות בחנות הספרים, לעצור על ידי המאפייה לפינוק. קצת כיף באמצע יום עבודה ארוך. תמיד תענוג כשאתה ילד. או מבוגר.אני אוהב סלט טוב עם טונות של ירקות צבעוניים, לפעמים עקף עם ביצה קשה, או שתיים. מרקים הם עוד מצרך אהוב אבל שום דבר לא אומר הפסקת צהריים יותר מאשר טארט מלוח וסלט בצד לי. אוכל ביסטרו צרפתי מובהק. אחד שמחמם את נשמתי להיות כל כך רחוק מהבית. אחד שגורם לי להרגיש בוגרת למרות שאני שם כבר זמן מה. טארטים מלוחים הם כלי מושלם כדי לקבל מנה טובה של כל יסודות המזון המוח והגוף שלך צריך לתפקד כראוי ללא מאמץ רב מדי או תכנון. ברגע שיש לך את הקרום, נזרק בכל דבר שמכה מפואר שלך או מה שיש לך על היד. השמיים הם הגבול לגבי סתימות, תבלינים, עשבי תיבול, וכו'...דבר מצחיק הוא שבמשפחה שלי טארט מלוח הוא גם הארוחה של בחירה לכל נוסע מותש. בכל פעם שנחזור הביתה, אני יודעת שהארוחה הראשונה שלנו תהיה פשטידת לוריין של אמא שלי עם סלט וויניגרט שאלוט של אבא שלי. בכל פעם שהם באים לבקר, יש קיש מוכן להם לקבל ביס מהיר לאחר יום ארוך של נסיעות. איך זה הגיע להיות ככה? אני לא יודע. זו מסורת. ואתה לא מתעסק עם מסורת. לפחות לא את זה, אהההה.אני מניח שאתה יכול לקרוא לזה Chard שוויצרי, גבינת עיזים פרושוטו טארט חזרה של סוג להגעתם של ההורים שלי בשבועות. אני סוף סוף בא עם קרום ללא גלוטן מלוח כי אני מאוהב. טעים, אופה טוב ומתגלגל כמו קסם. עבור המילוי, השתמשתי במה שהיה לי ביד: חבורה של chard שוויצרי languishing במקרר, כמה גבינת עיזים וprosciutto שנשאר מtapas לילה עם חברים. בפעם הבאה זה יכול להיות פשוט בייקון ובצל. מי יודע...אני לא מאמין שאהיה בלוס אנג ' לס ביום רביעי וסיאטל ביום ראשון! אם אתה רשום עבור כל הסדנאות, טוב," תודה " מראש ואני לא יכול לחכות כדי לפגוש אותך! יש כמה ציוץ-קופצים/נפגשים קופצים להיות מאורגן כפי שאני כותב את זה אז אם אתה מעוניין, הדבר הטוב ביותר הוא לבדוק את הזנת טוויטר שלי (@Sweet
מרכיבים שתצטרך
3
Tartelette) או כל הבנות (crazy-מדהים-כיף) מי יהיה מראה לי ברחבי העיר השבוע: רייצ 'ל (@fujimama), ג' ן (@jenjenk) וגבי (@Whats
1
מגיש 4עבור הקרום: 5 כפות (70gr) חמאה ללא מלח, בחדר temperature1 כפית Dijon mustard3 חלמון ביצה חלמון מלח1 / 2 כוס (80gr) קמח אורז חום 1/2 כוס (60gr) קמח מילט 1/4 כוס (30gr) קמח sorghum 1/4 כוס (40gr) עמילן טפיוקה (או 1.5 כוסות לכל מטרה קמח אם לא להשתמש בקערות gf)1/2 כפית מסטיק xantham xantham x
מרכיבים שתצטרך
2
עבור המילוי:2 כפות זית oil1 בצל בינוני (השתמשתי 1/2 של Vidalia מתוק ענק), פרוס thin1 חבורה שוויצרי chard (קשת אדומה-ירוק-הבחירה שלך), שטף וטפחתי dry4-6 פרוסות prosciutto3 ביצים, מעט beaten2/3 כוס שלמה milksalt ו peppinch של אגוז מגורד טרי מוך 4 עד 6 עוז (120gr - 180gr) עיזים מתפוררים מעט פירורי גבינה של טימין
מרכיבים שתצטרך
3
הכן את הקרום:במערבל, מקציפים יחד את החמאה והחרדל במהירות בינונית עד אור ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם ומכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים עד incorporated.
6
מוסיפים את כל הקמחים השונים, ואת מסטיק xantham ומערבבים בקצרה. לזרוק את התערובת כולה על לוח מקומח קל (להשתמש יותר קמח אורז) ולאסוף את הבצק לכדור חלק. לשטח את הבצק לדיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד ולשמור למקרר במשך שעה.מחממים תנור ל 177° ומניחים מתלה במרכז.כאשר הבצק הוא נחמד וקר, לגלגל אותו על לוח מקומח קלות או בין שני יריעות פלסטיק כדי להתאים את מחבת העוגה prefered שלך. (הלכתי עם מלבני הפעם) אם הבצק דמעות בזמן שאתה רול או/ולהעביר למחבת, רק לתקן את זה עם קצות האצבעות. קו הבצק עם פיסת נייר קלף, למלא עם משקולות עוגה או שעועית dy ואופה par במשך 15-20 דקות עד שנעשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את המשקולות ואת נייר הקלף. בשלב זה אתה יכול לקרר את הקרום אפוי עד 5 ימים אם לא באמצעות מיד או להקפיא אותו עד 3 חודשים.הכן את המילוי: מחממים התנור ל 177° ומניחים מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים את השמן במחבת sautee גדולה מעל חום גבוה בינוני ומבשלים את הבצל עד שקוף (כ 3-4 דקות), מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהמחבת ולהניח בצד להתקרר. באותו מחבת, במהירות לטגן את פרוסות prosciutto כדי לקבל אותם נחמד ופריך.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מן pan.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
11
שכבה את הבצל ואת chard שוויצרי בתחתית הקרום לאט לשפוך את תערובת הביצה על זה. למעלה עם פרוסות פרושוטו וגבינת עז מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
1
Pour la pate: 70gr beurre mou, non sale1 cc moutarde de Dijon3 jaunes d ' oeufpincee de sel80gr farine de riz brun60gr farine de millet30gr farine de sorghum40gr de farine de tapioca (ou de 210gr de farine)1/2 cc de gomme de xantham
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
פטהפטה
2
Pour la garniture:2 cs d 'uile d' olive1 oignon moyen, coupe en tranche fine1 petite bottes de bettes4-6 tranches de prosciutto3 oeufs, legerement battus150ml lait entiersel, poivincee de muscade fraiche120gr a 180gr de equage de chevre emiettelques brins de thymeques
מרכיבים שתצטרך
3
Preparer la pate: dans le bol d ' un mixer, battez le beurre et la moutarde תליון 2 דקות. Ajoutez les jaunes d ' oefs un a un, tout en melangeant bien apreses chaque jaune. Ajoutez les farines sans gluten, le sel et la gomme de xantham. Melangez brievement et verzes le contenu sur un plan de travail. תליון Ramassez en boule et metter au refrigerateur une heure.Prechauffez le four a 180c et positionnez une פלאק au milieu.Etalez la pate sur un plan de travail legerement farine( farine sans gluten de preference), ou entre deux feuilles de papier sulfurise. Foncez en plat a tarte( מלבן ou rond), mettre une feuille de papier sulfurise dans le fond, et des pois / riz. Faire מראש cuire 10-12 דקות. Sortez la tarte du four et laissez refroidir.Preparez la garniture: Prechauffez le four a 180c. Dans une grande poele a feu moyen, faites revenir l 'oignon dans l' huile. Ajoutez les bettes et cuire jusqu 'a ce qu' eles apparaissent fanees. Retirez de la poele et faites-y revenir les tranches de prosciutto. Laissez refroidir.Dans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscade.תשובה שנויה במחלוקת. Versez dessus le melange oeufs/lait, parsemer des tranches de prosciutto et de fromage de chevre. Faites cuire 30-40 דקות. Parsemez de thym frais a la sortie du four.
מרכיבים שתצטרך
BouleBoule
פטהפטה

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(80 גרם) קמח אורז חום(80 גרם) קמח אורז חום120grsa 180gr de fromage de chevre emiettea 180gr de fromage de chevre emiette5ריבס, קצוץ טרי או קפואpincee de muscade fraichepincee de muscade fraiche11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3חלמוניםחלמונים3ביצים, מכות קלותביצים, מכות קלות5ריבס, קצוץ טרי או קפואpincee de selpincee de sel5ריבס, קצוץ טרי או קפואsel, poivresel, poivre113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(120gr-180gr) גבינת עיזים מתפוררת(120gr-180gr) גבינת עיזים מתפוררת5ריבס, קצוץ טרי או קפואDans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscadeDans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscade1(יכול להיות או להרחיק)מסטיק קסנתאםמסטיק קסנתאם1cc moutarde de Dijoncc moutarde de Dijon1rackמחממים את התנור ל 350F ומניחים a באמצעמחממים את התנור ל 350F ומניחים a באמצע60grsfarine de milletfarine de millet1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(60 גרם) קמח דוחן(60 גרם) קמח דוחן1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי2cs d 'huile d' olivecs d 'huile d' olive2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1petite bottes de bettespetite bottes de bettes4tranches de prosciuttotranches de prosciutto4פרוסותפרושוטופרושוטו1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח5ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב30grsfarine de sorghumfarine de sorghum596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(30 גרם) קמח דורה(30 גרם) קמח דורה1( חצילים)בצל (השתמשתי 1/2 של Vidalia מתוק ענק), פרוס דקבצל (השתמשתי 1/2 של Vidalia מתוק ענק), פרוס דק1חבורהChard שוויצרי (קשת אדומה-ירוקה-הבחירה שלך), שטף וטפוח יבשChard שוויצרי (קשת אדומה-ירוקה-הבחירה שלך), שטף וטפוח יבש40grsde farine de tapiocade farine de tapioca596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(40 גרם) עמילן טפיוקה(40 גרם) עמילן טפיוקה3sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום5(חוֹרֶף)(70 גרם) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(70 גרם) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת5ריבס, קצוץ טרי או קפואאופים במשך כ 30-40 דקות או עד הטארט מתחיל לקבל חום זהוב פודינג מבושל. Spinkle עם טימין קצוץ טריאופים במשך כ 30-40 דקות או עד הטארט מתחיל לקבל חום זהוב פודינג מבושל. Spinkle עם טימין קצוץ טרי70grsbeurre mou, non salebeurre mou, non sale1cc de gomme de xanthamcc de gomme de xantham80grsfarine de riz brunfarine de riz brun3jaunes d ' oefjaunes d ' oef1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקlait entierlait entier3oeufs, legerement battusoeufs, legerement battus1oignon moyen, coupe en tranche בסדרoignon moyen, coupe en tranche בסדר180אגוזים מכל סוג שאתה אוהבPrechauffez le four aPrechauffez le four a180אגוזים מכל סוג שאתה אוהבPrechauffez le four a et positionnez une place au milieuPrechauffez le four a et positionnez une place au milieu5ריבס, קצוץ טרי או קפואquelques brins de thymquelques brins de thym