Chard שוויצרי עם צנוברים וצימוקים
צ'ארד שוויצרי עם צנוברים וצימוקים עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים מוזהבים, חמאה, צ'ארד שוויצרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 41 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
צנוברים צנים במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד מחבת כל הזמן, עד משחימים קלות וריחני, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
לחתוך נובע chard; קצוות לקצץ.
חותכים גבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'. פרוסה משאיר לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה. לבשל גבעולים chard, ערבוב, עד מתרכך, 2 עד 4 דקות. מערבבים בצימוקים ו 1/2 כוס מים. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות או עד צימוקים רכים.
הוסף עלים בקבוצות, דוחף למטה ירקות מבושלים כדי לפנות מקום חדשים כפי שהם נובלים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד chard הוא רך אבל עדיין קצת פריך, 3 עד 5 דקות.
ממש לפני ההגשה, לנקז את כל נוזל עודף ולזרוק תערובת סלק עם צנוברים וחומץ. מתבלים במלח ופלפל.