זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chayote ולבבות של סלט Cebiche דקל, סלט לבבות-של-דקל, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.
הוראות
1
חותכים chayote בחצי לאורכו. לבשל chayote במים רותחים 3 דקות; לנקז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב. לקלף chayote; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
Chayote
זרעים
מים
2
חותכים chayote לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Chayote
3
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שלב 1 כוס מי קרח ובצל בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את רצועות פלפל ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך לבבות דקל) כדי chayote.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקל
פלפל
Chayote
6
מערבבים מיצים ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות סוכר) בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים 1 עלה חסה על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת פלפל 2/3 כוס. למעלה כל מנה עם בצל 2 כפיות זיתים.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה
זיתים
פלפל
בצל
10
הערה בירה: סלט זה ספוג במיצי הדר, מה שהופך גרמנית hefe-weizen הבחירה המושלמת. Paulaner Hefe-Weizen (9 $/שישייה) מציע ניחוח בננה ייחודי, בעוד זריזות מרעננת משימוש 60 אחוז חיטה עוזר לו לעמוד על חומציות גבוהה. Jeffery Lindenmuth