Cheesesteaks פילדלפיה עם פונטינה מומסת בצל אדום מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Cheesesteaks פילדלפיה עם Fontinan מומס בצל אדום מוקפץ. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. אם יש לך גבינת פונטינה, עגול העליון, לחמניות משנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל גבינה מפילדלפיה עם פטריות מוקפצות ובצל, מוגש בקערת לחם שאור עם גבינה מותכת, Cheesesteaks פילדלפיה, ו Cheesesteaks פילדלפיה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick מעל חום גבוה.
מטגנים את פרוסות הבצל עד נבול ופשוט מתחיל לקחת על קצת צבע, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות.
מפזרים בצל במלח בזמן הבישול.
פורסים את החלק העליון לפרוסות דקות מאוד. מקפיא חלקית את הבשר מאפשר לך לחתוך אותו דק מאוד.
הסר את הבצלים מהמחבת. מלח ופלפל פרוסות סטייק ולאחר מכן לטגן אותם באותו המחבת, בקבוצות עד מבושל דרך, כ 45 שניות לכל צד. חזור על התהליך עבור פרוסות סטייק הנותרים, חידוש שמן לפי הצורך.
בינתיים, להמס את קוביות הגבינה בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך במשך כמה דקות או עד נמס לחלוטין.
חותכים כל גליל לאורך האמצע לאורכו. ממלאים כל גליל עם מנה טובה של פרוסות סטייק העליון עם גבינה מותכת בצל מוקפץ.