קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

Cheesesteaks פילדלפיה עם פונטינה מומסת בצל אדום מוקפץ

Cheesesteaks פילדלפיה עם פונטינה מומסת בצל אדום מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Cheesesteaks פילדלפיה עם Fontinan מומס בצל אדום מוקפץ. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. אם יש לך גבינת פונטינה, עגול העליון, לחמניות משנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל גבינה מפילדלפיה עם פטריות מוקפצות ובצל, מוגש בקערת לחם שאור עם גבינה מותכת, Cheesesteaks פילדלפיה, ו Cheesesteaks פילדלפיה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים את פרוסות הבצל עד נבול ופשוט מתחיל לקחת על קצת צבע, ערבוב כל הזמן, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מפזרים בצל במלח בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
פורסים את החלק העליון לפרוסות דקות מאוד. מקפיא חלקית את הבשר מאפשר לך לחתוך אותו דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר את הבצלים מהמחבת. מלח ופלפל פרוסות סטייק ולאחר מכן לטגן אותם באותו המחבת, בקבוצות עד מבושל דרך, כ 45 שניות לכל צד. חזור על התהליך עבור פרוסות סטייק הנותרים, חידוש שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, להמס את קוביות הגבינה בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך במשך כמה דקות או עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
חותכים כל גליל לאורך האמצע לאורכו. ממלאים כל גליל עם מנה טובה של פרוסות סטייק העליון עם גבינה מותכת בצל מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי