לחם ביצים תוצרת בית
לחם ביצים תוצרת בית יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. ללחם הזה יש 178 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חלב חם, חמאה, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם ג'בטה תוצרת בית {ולחם השום הכי טוב בעולם}, לחם שיפון תוצרת בית, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר.
הוראות
מוסיפים חלב, סוכר, מלח, ביצים, חמאה וקמח 3-1/2 כוסות; מערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת; להפוך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, 1-1/2 עד 2 שעות.
אגרוף למטה. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, כ -30 דקות. מחלקים לשש מנות. על משטח מקומח, כל צורה לתוך 14-in.- חבל ארוך. עבור כל כיכר, צמה שלושה חבלים יחד על גיליון אפייה משומן; קמצוץ מסתיים לאטום. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -50 דקות.
מקציפים חלמון ביצה ומים; מברשת על כיכרות לחם.
אופים ב 375° במשך 30-35 דקות.