Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות
Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 317 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שן שום, בצל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות, Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, ו בירה צ'ילי מוכה Rellenos עם סלסה צ' יפוטלה חמה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך סלסה: מחממים תנור ל 40
קו גיליון אפייה עם נייר כסף העליון עם עגבניות, בצל, שום, jalapeo.
אופים עד מתרכך, כ 25 דקות, הפיכת החומרים באמצע דרך האפייה.
עגבניות ליבה, בצל קליפה ושום, וגבעול חלפיאו.
שים את הירקות, מיץ ליים, כוסברה, ומלח במעבד מזון ודופק רק עד עבה ומאוגדת.
הכן צ ' יילס: מטגן Preheat. מסדרים poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת ומטגנים 2 עד 3 ב. מחום עד מושחר, פונה לפי הצורך, 10 עד 12 דקות. שים צ ' יילס בקערה, לכסות, ולתת לשבת 10 דקות כדי לשחרר עורות.
פיל צ ' ילי, לשלוף גבעולים (שמירה על chiles שלם ככל האפשר), ולהסיר זרעים עם כף או האצבעות. כתם עם מגבות נייר. מחממים תנור ל 20
בקערה, לשלב בצל קצוץ וגבינה מגוררת. לסחוט חופנים כדי ליצור 6 בולי עץ צרים. בזהירות דברים יומני לתוך צ ' יילס דרך קצות גזע.
יוצקים שמן לסיר גדול לעומק של 2 עד 3 ב. וחום עד 37
בינתיים, להפריד 5 ביצים. בקערה של מערבל, להכות לבנים עד פסגות רכות טופס. בקערה אחרת, להקציף חלמונים עם 1/3 כוס קמח 1/4 כפית. מלח.
מוסיפים כפית של לבנים לתערובת חלמון ומקציפים לשלב, ואז בעדינות לקפל תערובת חלמון לתוך לבנים רק עד משולב.
שים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה. באמצעות מלקחיים או הידיים שלך, לטבול צ ' ילה תחילה קמח, ולאחר מכן לתוך בלילת ביצה, הופך בעדינות מעיל. בעדינות להנמיך צ ' ילה לתוך שמן חם. חזור עם צ ' ילה שנייה. מבשלים עד השחמה, בעדינות פונה פעם אחת עם מלקחיים, על 4 דקות בסך הכל.
מעבירים צ ' יילס לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר ומתחממים בתנור. לבשל chiles נשאר באותו אופן.
כדי לצוד ביצים, למלא מחבת רחבה, עמוקה עם מספיק מים כדי לכסות ביצה מתוך הקליפה על ידי כ 1 ב.
מחממים מים עד 1 או 2 בועות לשבור את פני השטח. להפחית את החום עד בועות טופס על תחתית המחבת ולעתים פופ אל פני השטח. לשבור 6 ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, למים, שמירה על ביצים קרוב לפני השטח. מבשלים עד ביצים נעשות כמו שאתה אוהב, 3 עד 5 דקות עבור חלמונים רכים עם לבנים המשרד או 7 עד 10 דקות חלמונים המשרד הלבן.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת ולהעביר לצלחת.
מחלקים צ ' ילי בין 6 צלחות, מעל כל אחד עם ביצה עלומה וכפית של סלסה, ומגישים סלסה נותרת בצד.
הפוך קדימה: סלסה שומרת 1 יום, מכוסה ומקורר.