קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות3
ציון בריאות9
מגזין

Chutney מנגו של Kokub מפקיסטן

Chutney מנגו של Kokub מפקיסטן
. לך לחנות ותביא שורש זנגביל, תרמילי הל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל, ו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המנגו לתוך סיר גדול. למחוץ את זנגביל ושום באמצעות מרגמה ועלי עד שהם הופכים משחה חלקה; מערבבים את הדבק לתוך מנגו. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, פתיתי פלפל אדום, זרעי כמון, תרמילי הל וזרעים, מקל קינמון וציפורן. מערבבים כדי להתמזג, ולאחר מכן לכסות את הסיר. השאר את הסיר יושב בחוץ בטמפרטורת החדר לילה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מקל קינמוןמקל קינמון
תרמילי הלתרמילי הל
זרעי כמוןזרעי כמון
מנגומנגו
ציפורןציפורן
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סירסיר
2
למחרת, מניחים את הסיר על אש בינונית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה להתעבות, כ -30 דקות. מערבבים בחומץ ופלפל; לבשל במשך 1 יותר דקה. מגניב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
סירסיר